featured

Bitcoin Cash yüzde 13 arttı: BCH için bir ralli mi söz konusu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz gün yaşanan yüzde 13’lük artış, 186 dolar fiyat bölgesinde destek bulmasının ardından Bitcoin Cash’i [BCH] basın saati itibariyle 200 dolarlık psikolojik destek seviyesinin üzerine taşıdı. Bitcoin’in [BTC] de 26 bin dolar fiyat seviyesine ulaşmasıyla birlikte bu durum BCH için daha fazla yükseliş fiyat hareketine yol açabilir.

Bitcoin Cash boğaları satış baskısını durdurdu!

Bitcoin

BCH temmuz başından bu yana düşüş eğiliminde. Bu süreçte Bitcoin Cash, 186 dolar fiyat seviyesinde ilk desteği bulmadan önce 325 dolardan 165 dolara düştü.

12 saatlik grafik, boğaların 29 Ağustos’ta güçlü bir şekilde yükseldiğini ancak 220 dolarlık fiyat bölgesinde dirençle karşılaştığını gösterdi. 11 Eylül’de 186 dolar destek seviyesinin yeniden test edilmesi BCH’nin son rallisine yol açtı ve boğalar bunu devam ettirmek istiyor.

Mevcut fiyat seviyesinden yapılacak uzun bir hamle, boğalar için 220 – 240 dolar fiyat seviyesinde kârla sonuçlanabilir. Bitcoin’in yükselişini sürdürmesi hâlinde bu alım hareketi hızlanacaktır.

Bununla birlikte lider kripto para 26 bin doların altına düşerse satıcılar için 170 ila 185 dolarlık hedeflerle bir kısa devre kurulumu gerçekleşebilir. Bu arada Göreceli Güç Endeksi (RSI) güçlü alım baskısını vurgulamak için 60’a yükseldi. Bakiye Hacmi (OBV) de 7,7 milyondan 8,1 milyona yükselerek BCH için iyi işlem hacmini yineledi.

Vadeli işlemler piyasasında uzun pozisyonlar çoğunlukta!

Vadeli işlemler piyasasında BCH için kısa vadeli eğilim yükseliş yönündeydi. Coinglass’tan alınan veriler, boğaların açık sözleşmelerde yüzde 51,33’lük bir paya sahip olduğunu gösterdi. Bu durum 157,63 milyon dolarlık kısa pozisyondan daha iyi performans gösteren 166,26 milyon dolarlık uzun pozisyon anlamına geliyordu.

Bu durum, alıcıların önümüzdeki günlerde daha fazla kazançla yükseliş avantajını sürdürmek istediklerine işaret etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin