featured

Binance’in listeden çıkarma haberi gözde metaverse coin’i zora soktu: Fiyat sıfıra doğru ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan Sandbox (SAND), metaverse tabanını çevreleyen olumsuz rüzgarların artmasıyla 13 Eylül’de tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,29 dolara geriledi. Zincir üstü veriler ve Binance’in Sandbox NFT Staking’i durdurmaya çalışması fiyatı daha da düşürebilir.

Gözde metaverse coin’in fiyatı, kripto para borsası Binance’in Sandbox NFT Staking programına desteğini sonlandıracağını açıklamasının ardından 8 Eylül’de yeni bir düşüş trendine girdi. Peki, ayılar fiyatı nereye kadar düşürebilir?

Sandbox (SAND) balinaları 5 günde 2 milyon dolar değerinde token sattı

Geçen Cuma günü Binance’in listelerden çıkarma duyurusu, Sandbox balina yatırımcıları arasında düşüş eğilimini tetikledi. Zincir üstü veriler, haber çıktıktan sonra balinaların hafta boyunca süren alım trendini durdurup satışa başladığını ortaya koyuyor.

Santiment’in verilerine göre bakiyeleri 1 ila 10 milyon arasında SAND token’ı tutan balinalar, 7 Eylül tarihinde 281,7 milyon adet token’a sahipti. Ancak aşağıdaki grafik, 13 Eylül itibarıyla bunun 277,4 milyon token’a düştüğünü gösteriyor.

Bu, Binance duyurusunun 8 Eylül’de yayınlanmasının ardından balinaların 7,3 milyon adet SAND token’ı sattığı anlamına gelmektedir.

Sandbox (SAND) metaverse coin

Balinalar tarafından yakın zamanda satılan 7,2 milyon adet token 0,29 dolarlık mevcut fiyat ile hesaplandığında yaklaşık 2,2 milyon dolar değerindedir. Tarihsel olarak, sahip oldukları önemli miktardaki varlıkları nedeniyle balinaların ticaret faaliyetleri genellikle piyasaları önemli ölçüde etkilemiştir.

Dolayısıyla satışlar devam ederse gözde metaverse coin’in sahipleri daha fazla kayıp yaşamaya hazır olmalıdır.

Düşük fiyatlara rağmen metaverse coin’e talep yok

Sandbox fiyatı 0,29 dolar ile şu anda tüm zamanların en düşük seviyesinde. Ancak yoğun indirimli fiyatlara rağmen SAND, yeni talepte önemli bir artış sağlamayı başaramadı.

Aşağıdaki günlük Ağ Büyüme grafiği 13 Eylül kapanışında, Sandbox ağında yalnızca 146 yeni cüzdan adresi oluşturulduğunu gösteriyor. Bu, fiyatın kısa süreliğine 0,35 doları yeniden test ettiği zamana göre yani, 29 Ağustos’ta kaydedilen 231 adrese göre %37’lik bir düşüş gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Ağ büyümesindeki bir düşüş, metaverse coin’in yeni talebi çekmekte zorlandığı anlamına geliyor. Özellikle SAND NFT Staking programı birçok SAND sahibinin varlıklarından pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor. Binance NFT Marketplace’in 26 Eylül’de bu pencereyi kapatacak olması nedeniyle SAND Network, yeni yatırımcılar için artık daha az çekici hâle gelebilir.

Özetle, ağ büyümesinin azalması nedeniyle balinalar satış baskısını artırmaya devam ediyor. Bu nedenle gözde metaverse coin’in fiyatı önümüzdeki haftalarda sıfıra yaklaşabilir.

SAND fiyat tahmini:

Zayıf piyasa talebi nedeniyle SAND token sahiplerinin çoğu büyük zararda. Hatta Sandbox fiyatı önümüzdeki haftalarda sıfıra yaklaşacaktır. Zincir içi perspektiften bakıldığında, 0,27 dolar seviyesinin kaybedilmesi durumunda fiyat hızla 0,10 dolara doğru düşecektir.

Mevcut Sandbox token sahiplerinin giriş fiyatı dağılımını gösteren IOMAP Giriş/Çıkış verileri de bu tezi doğruluyor. Burada, 0,27 dolar seviyesinden sonra SAND fiyatının 0,10 dolara ulaşana kadar önemli bir desteğinin olmayacağı görülüyor.

Aşağıda görüldüğü gibi 513 adres minimum 0,27 dolar fiyattan 17,2 milyon adet SAND token’ı satın aldı. HODL durumunda bir toparlanmayı tetikleyebilirler ki bu da mevcut zayıf ağ talebi nedeniyle pek olası değil.

Dolayısıyla destek duvarı tahmin edildiği gibi çökerse fiyat hızla 0,10 dolara düşecektir.

Yine de fiyat, 0,50 dolar seviyesinin üzerine çıkarsa Sandbox boğaları beklenmedik bir geri dönüş gerçekleştirebilir. Ancak 17,380 adres minimum 0,45 dolar fiyattan 602,7 milyon adet token satın aldı. Binance’in listeden çıkması ve zayıflayan piyasa talebi onları pozisyonlarını erken kapatmaya iterse Sandbox fiyatı geri dönebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin