Bitcoin Cash ve VeChain fiyat analizi: BCH ve VET için teknik göstergeler ne söylüyor?
Bitcoin Cash son fork'u saldırıya maruz kaldı

Bitcoin Cash ve VeChain fiyat analizi: BCH ve VET için teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta Bitcoin’in performansı pek ilham verici olmadı. Kripto para, güçlü yükseliş ivmesini yeniden kazanmak ve daha fazla fiyat düzeltmesine tabi olmadan kilit direnç seviyelerini geçmek için mücadele etti. Şu anda Bitcoin, 24 saatlik işlem hacmi 31,7 milyar dolar olan 33.076 dolardan işlem görüyordu. Kral coin ile senkronize olarak, popüler altcoinler de son birkaç gün içinde fiyat düzeltmeleriyle karşılaştı. Günlük Bitcoin Cash ve VeChain analizimizde detayları görebileceksiniz.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, son 7 günde fiyatının yüzde 7’nin üzerinde düştüğünü gördü ve şu anda 446 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’in listesine göre 8,3 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ocak ayı başındaki değerlemesine kıyasla, BCH bir iyileşme sürecine girecekse, kripto paranın 479 ve 540 dolardaki iki temel direnç seviyesini aşması gerekecek. Bir düşüş trendi yaşanırsa 403 dolarda güçlü bir destek var.

BCH için Bollinger Bantları, kripto paranın fiyat hareketindeki oynaklığın yavaşça arttığını gösteriyor. Bu, son 48 – 72 saat içinde biraz yana doğru hareket eden kripto para için iyi bir işaret olabilir. Öte yandan MACD göstergesi düşüş eğilimi gösterdi ve BCH için yaklaşan bir fiyat düşüşüne işaret ediyor.

VeChain (VET) fiyat analizi

Vechain şu anda CoinMarketCap’in listesine göre 21. sırada ve 1,9 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Şu anda VET 0,031 dolardan işlem görüyor ve yavaş yavaş 0,035 dolara direncine doğru ilerliyor. Kripto para ayrıca, bir fiyat düşüşü yaşanırsa 0,027 ve 0,022 dolarlık iki güçlü destek seviyesine sahip.

EMA şeritleri kripto paranın fiyatının altına düştü ve fiyat için destek sunuyor. RSI göstergesi ise aşırı alım bölgesine girerken güçlü bir yükseliş hissi sergiliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin