Küresel Makro Yatırımcı Raporu: Bitcoin 2021 bitmeden bu fiyatı görebilir!
Rus mahkemesi Binance'in web sitesini düzenleyicinin kara listesinden kaldırdı

Bitcoin fiyatı yakında 40 bin veya 50 bin dolara ulaşabilir mi? İşte bazı kritik göstergeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 40.000 dolara kadar olan Bitcoin fiyatı uzun süredir beklenen bir durumdu. BTC’nin 2020 getirileri şaşırtıcı bir şekilde %300 seviyesinde duruyor ve aynı durum, Ağustos ayı başında Bitcoin yatırımlarına başlayan MicroStrategy’nin hisse senedi fiyatında da görülebiliyor.

Bitcoin yakında 50.000 dolara ulaşamayabilir

20.000 dolardan önce alım yapan kurumsal yatırımcıların şu anda bile büyük kârlar elde ettiğini söylemek yeterli. Ancak 30.000 doların üzerinde BTC satın alan ve kâr etmeyenler şimdi BTC’nin başabaş noktasının altına düşmeyeceğini umuyor ve fiyatın 40.000 dolar seviyesine geri dönmesini bekliyor. Ancak AMBCrpyto analistlerine göre bu özel fiyat noktası yakında tekrar görülmeyebilir. Bunun birkaç nedeni var.

Her üstel ralliden sonra, alıcının sakinleşmesi, fiyatın geri çekilmesine veya menzile bağlı kalmasına neden oluyor. Şu anda BTC bu aşamada, menzile bağlı ve büyük dalgalanmalardan yoksun. Bu aşamada, BTC ya yükseliş/düşüş modellerinde olacak ve bir kırılmayı bekleyecek. Bitcoin durumunda, bu bir yükseliş modeli olarak yorumlanıyor.

Piyasa koşullarına bağlı olarak, bu Şubat ortasına veya Mart sonuna kadar devam edebilir.

Bitcoin için genel ilk çeyrek getirileri oldukça küçük. Bu nedenle, Şubat ayının getirilerinin Mart ayında geri alınmasını ve BTC’nin başladığı yere geri dönmesini bekleyebiliriz.

Bitcoin aylık getirileri

Bitcoin’in aylık getirileri, BTC’nin nispeten normal bir Ocak ve Mart ayına sahip olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte Şubat ayı biraz daha yükselişli olduğundan, BTC Şubat ayında yerel zirvesine ulaşabilir. Bu nedenle ileriye doğru, düşüş olasılığını göz ardı etmeden aynı eğilimin devam etmesini bekleyebiliriz.

BTC fonlama oranı

Bitcoin fonlama oranı, piyasa katılımcılarının şu anda psikolojisinin ne olduğunu gösteriyor. Fonlama oranı çok yüksekse, piyasa dalgalı olabilir ve benzer şekilde, daha düşük fonlama oranı piyasanın soğuduğunu gösterir. Şu anda BTC fonlama oranı sıfıra yakın.

Bu nedenle, ileriye dönük olarak, BTC daha az oynaklık ve daha az getiri ile menzile bağlı kalabilir. İdeal olarak, burası uzun vadeli hodlerların grafiğe bakmayı bıraktığı ve bir dalgalanma beklentisiyle daha fazla BTC biriktirdiği yerdir. Öte yandan trader’lar, aralıkları derinlemesine incelemek ve daha fazla BTC biriktirmek isteyebilirler. Üçüncü seçenek ise iyi getiriler görmeye başlamış olan altcoinleri biriktirmek.

Özetle, Bitcoin’in 40.000 doları görmesi imkansız değil ancak 50.000 dolara ulaşması yılın ilk çeyreğinde pek de mümkün olmayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin