Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, 200-SMA değerinin üzerinde dalgalanıyor ve önümüzdeki birkaç işlem seansında bu seviyenin altında bir hareket beklenmiyor. ALGO’nun kısa vadeli hareketi ise karışık ve piyasadan gelecek ipuçlarını bekliyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, piyasadaki satış baskısının bir kısmını hafifletmek için boğaların dahil olmasının ardından 423,8 dolarlık destek seviyesinin hemen üzerinde kalmayı sürdürüyor. 200-SMA (mor) aynı zamanda bir savunma bariyeri görevi görüyor ve daha derin bir düşüşü önledi. Ancak önümüzdeki birkaç işlem seansında bu seviyenin altına doğru olası bir hareket, ciddi bir düşüş piyasasına işaret edebilir.

Bu haberin yazıldığı sırada göstergeler boğaların yanında yer alıyor ve fiyatın 423,8 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalabileceğini öne sürüyor. Chaikin Para Akışı yarım çizgiden yükselirken  piyasaya sermaye girişlerindeki artışa dikkat çekiyor.

Son olarak, Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde. Bu indikatördeki olası bir tersine çevirme, fiyatın da diğer yöne gitmesinin anahtarı olabilir.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

Algorand 62 sentte yerel bir zirve yaptıktan sonra 57 sentteki destek seviyesinin altına düştü. Son 24 saatteki geri çekilmeye rağmen, ALGO yılın başından bu yana yükseliş eğiliminde ve fiyat sürekli olarak daha yüksek diplere ulaşıyor. Artış trendi aynı zamanda ALGO’nun son 30 gün içindeki kazanımlarına da yansıdı. Bu istatistik şu an %77 düzeyinde.

Bununla birlikte, göstergeler fiyat hakkında karışık sinyaller verdiği için kısa vadeli hareket hakkında bir tahminde bulunmak oldukça zor.

Chaikin Para Akışı, piyasaya sermaye girişlerinin düşüşte olduğunu göstermek için aşağı doğru ilerlerken, Stokastik RSI grafiklerde aşırı satım bölgesine doğru gidiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin