Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü!
Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü!

Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü: Peki fiyat nasıl düzelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), 1.480-1.500 dolar seviyesinin üzerine çıkamadı ve ABD doları karşısında keskin bir düşüş gösterdi.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.410  dolarlık destek ile önemli bir bağlantı trendi çizgisinin altında bir kırılma oldu.
  • Parite son salınan düşüşü bile kırdı ve 1.200 dolar seviyesine gerilemeye devam edebilir.
  • Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü. Bu durumda fiyatın nasıl düzeleceğini bugünkü eğilim belirleyecek.

Bitcoin Cash, ABD dolarına karşı temel desteklerin altına düştü. BCH/USD paritesi şu anda kısa vadede 1.300 dolardan düşük bir seviyede işlem görüyor.

Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü!

Dün 1.480 ve 1.500 dolar seviyelerinin, ABD doları karşısında Bitcoin Cash fiyatındaki yukarı yönlü hareketi nasıl durdurduğunu tartıştık. Fiyat belirtilen seviyelerin üzerine çıkamadı ve keskin bir şekilde 1.400 doların altına düştü. Düşüş, fiyatın son dalgasının %76,4 Fib düzelme seviyesini bile 1.330 dolardan 1.495 dolara yükselttiğini gösteriyor.

Bitcoin Cash, daha fazla kayıp için kapıları açtı ve BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.410 dolarlık destek ile önemli bir bağlantı eğilim trendi hattının altında bir kırılma oldu. Parite, 1.300 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına bile yerleşti. Bunlar 1.300 doların altında düşüş göstergeleri ve fiyat kısa vadede daha düşük işlem yapmaya devam edebilir. Şu anda BCH, çok fazla satış baskısı ile 1.240 dolar seviyesinde işlem görüyor. Eğer fiyat daha yüksek bir düzeltme yaparsa, son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesini 1.495 dolardan 1.240 dolara indirebilir.

Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü: Peki fiyat nasıl düzelecek?
Bitcoin Cash temel desteklerin altına düştü: Peki fiyat nasıl düzelecek?

Grafiğe baktığımızda, fiyatın 1.200 dolar seviyesine kadar gerilemeye devam edebileceği gözleniyor. Diğer düşüşler, alıcıların yakın vadede belirtilen 1.200 dolar destek seviyesine nasıl tepki verdiğine bağlı olacak.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesinde hızlanmayı çalışıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI aşırı satım seviyelerine ulaştı.

Başlıca Destek Seviyesi: 1.200 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 1.300 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin