Bitcoin Cash SBI Sanal Para Birimi Borsası’nda listeleniyor
Bitcoin Cash SBI Sanal Para Birimi Borsası’nda listeleniyor

Bitcoin Cash SBI Sanal Para Birimi Borsası’nda listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH), SBI Sanal Para Birimi Borsası’nda listeleniyor. SBI Sanal Para Birimi Borsası (SBI Borsası) olarak adlandırılan SBI Holdings’in sahip olduğu kripto para borsası, yakın zamanda VCTRADE adında yeni bir hizmet başlattı.

Bitcoin Cash SBI Sanal Para Birimi Borsası’nda listeleniyor

SBI Borsası, faaliyete başladığında kullanılabilecek ilk ve tek kripto para birimi Ripple (XRP) olarak belirtildi. Bununla birlikte, BCH artık 11 Haziran’dan itibaren SBI Borsası’nda işlem görecek. Borsa’nın resmi  internet sitesinde konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

SBI Borsası, 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren Bitcoin Cash’i işleme açacak. Bitcoin Cash için ilk işlem çifti BCH/JPYAs olacak.

Bitcoin Cash’in büyümesinin nedenleri

Keyport, şifreli mesajlaşma uygulaması kullanıcıları artık Bitcoin Cash ağına bağlanabilir. Böylece onların mesajları bir üçüncü şahıs tarafından sansür edilemez. Bitcoin Cash Fonu (BCF), Bitcoin Cash’in benimsenmesine kendini adamış, toplum odaklı bir proje. BCH Fonu, “Home of all things Bitcoin Cash” isimli yeni bir web sitesi açtığını açıkladı. BCF, Bitcoin Cash’in benimsenmesini hızlandıran projeleri desteklemek için bağışlanan fonları kullanan ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş. Bu olaylar, geçtiğimiz hafta içinde Bitcoin Cash’in büyümesini ve nihayetinde popülerliğini artırmasını sağladı.

Dogecoin Bitcoin Cash karşılaştırması

Son zamanlarda, Bitcoin Cash’in (BCH) kurucusu olan Roger Ver, parasını piyasada yaymaya çalışıyor. Bu haftanın başında Roger Ver, “Bitcoin.com-Official Channel” kanalında bir YouTube videosu yayınladı. Dogecoin’in Bitcoin Cash’den daha büyük olduğunu iddia eden pek çok kişi yayını takip etti. Roger Ver, yayında Dogecoin ve Bitcoin Cash’i birbirleriyle karşılaştırdı.

Piyasa değerinin kesinlikle önemli olduğunu belirten Roger Ver, Dogecoin’in 400 milyon dolarlık piyasa değerine rağmen Bitcoin Cash’in 17,9 milyar dolara yakın bir piyasa değerine sahip olduğunu belirtti. Bu rakam Dogecoin’in piyasa değerinin yaklaşık 40 katı. Yazım sırasında Bitcoin Cash, %7,6 oranında düşüşle 1.044 dolar seviyesinden işlem  görüyor. Bitcoin Cash şu anda 17,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin