Bitcoin Cash popülaritesi ile Bitcoin’e meydan okuyor!
Bitcoin Cash popülaritesi ile Bitcoin’e meydan okuyor!

Bitcoin Cash popülaritesi ile Bitcoin’e meydan okuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH), 1 Ağustos 2017’de Bitcoin Blockchain’ini forkladı. Kripto paranın topluluk üyeleri, Bitcoin Cash’in “gerçek Bitcoin” olduğunu iddia ediyor. Bunun nedeni, Bitcoin Cash topluluğunun Blockchain’lerinin, Satoshi’nin Bitcoin’in gelişinde ne düşündüğü ile çok daha yakından ilişkili olduğuna inanmasıdır. Bitcoin Cash popülaritesi ile Bitcoin’e meydan okuyor!

Birçok proje, platformlarını inşa etmek için Bitcoin Cash teknolojisini seçiyor

Düşük işlem ücretleri, “’on-chain” ölçekleme, güvenilir bir ödeme ağı, bu Bitcoin’in yapması gereken şeydi, ama Bitcoin Core geliştiricileri bu ideallerden saptı ve Bitcoin Cash doğdu. Son aylarda birçok proje, platformlarını inşa etmek için Bitcoin Cash teknolojisini seçti.

Blockpress, BCH Blockchain üzerinde çalışan ve IPFS kullanan beta fazında bir sosyal medya uygulamasıdır. IPFS, tıpkı Twitter gibi, kullanıcılar bir avatar ayarlayabilir, isimlerini ekleyebilir ve kapak fotoğraflarını ayarlayabilir. Her eylem, BCH’ın mikro transfer edilmesine mal olur. Her kullanıcının tanıtıcı bir şeyi vardır. Ayrıca bu onların BCH cüzdan adresidir ve ayrıca bir QR kodu da vardır. Bu yüzden belirli kişilere BCH gönderilebilir.

Bitcoin Cash popülaritesi ile Bitcoin’e meydan okuyor!

CoinText, insanların internete bağlanmadan cep telefonlarında işlem yapabilmelerini sağlayan bir başka proje. Bu, banka hesaplarına sahip olmayan veya interneti karşılayamayan milyonlarca kişiye pazar fırsatları getirmeyi amaçlıyor. Android, Apple ve Windows telefonlarında çalışan bir yazılım cüzdanı. CoinText hizmeti Bitcoin Cash’e odaklanır. Anında işlem, düşük işlem ücretleri ve zincir içi yerleşimler vaat ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin