Bitcoin Cash piyasa sıralamasında Bitcoin’i bile geçebilir!
Bitcoin Cash piyasa sıralamasında Bitcoin’i bile geçebilir!

Bitcoin Cash piyasa sıralamasında ilk 3’e girmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, bir çok paranın fiyat olarak düştüğü bir felaket durumundaydı. Bitcoin, 10.000 dolara işaret etmek üzereydi ama 9.000 doların altına düştü. Bu, diğer kripto paraların fiyatlarını bile etkiledi. Birçok kişi bu durumun, kripto para piyasasının sonu olabileceğini düşünüyor. Ancak kripto paralar yavaş yavaş tekrar yükseliyor ve yatırımcılar, Bitcoin Cash (BCH)’in, forkundan sonra kripto sıralamasında ilk 3’e girebileceğini öngörüyor. Bitcoin Cash piyasa sıralamasında ilk 3’e girmeye hazırlanıyor.

Bitcoin Cash’in düşüş oranı, en iyi 15 kripto para arasında en düşük olanı

Bitcoin Cash yazım sırasında, 24,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4. sırada yer almakta. 17,12 milyon dolaşım kaynağı ve toplam 1,3 milyar dolarlık hacmi ile 1.441 dolar seviyesinden işlem görmekte. Son 24 saatte kripto paranın %8 oranında arttığı ancak son 7 günde %18,98 oranında azaldığı görülmekte. Ancak Bitcoin Cash’in düşüş oranı, en iyi 15 kripto para birimi arasında en düşük oran olduğu için endişelenecek bir şey yok. Diğer tüm kripto para birimleri, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) haricinde %20 ve daha yüksek bir düşüş oranına sahip.

Bitcoin Cash piyasa sıralamasında ilk 3'e girmeye hazırlanıyor
Bitcoin Cash piyasa sıralamasında ilk 3’e girmeye hazırlanıyor

Cash Konsorsiyumu (C2), Bitcoin Cash’te uzun vadeli bir büyüme sağlamayı amaçlayan bir Bitcoin Cash Blockchain startup ​​şirketi. Kuruluş, World Wide Web Consortium’un açık standartlarını izler. Açık standartlar, geliştiricilerin özgürlüğe sahip olmalarına ve yazılımın içindeki hataları ve kusurları bulmasına izin verir.

Bitcoin Cash piyasa sıralamasında Bitcoin’i bile geçebilir!

C2’nin ana kurucularından biri konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin Cash, bilinen kripto para biriminin en önemli formlarından biri. Bir kripto parayı mükemmel kılan, kıtlık, kolaylık, bölünebilirlik, dayanıklılık ve aktarılabilirliğe sahip olması. Şirketimiz, gelecek teknolojileri BCH’nin güçlü yönlerine uygun bir şekilde standartlaştırmayı amaçlamakta. Kripto para, akıllı sözleşmelere, renkli kripto paralara, tokenlere ve daha birçok özelliğe izin veren bir esnekliğe sahip.

Pek çok uzman, 15 Mayıs’taki yaklaşan forkun, Bitcoin Cash’i kripto para sıralamasında ilk 3’e girmeye zorlayacağını düşünüyor. Olleh isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Fork için çok heyecanlıyım, BCH uzun zamandır Bitcoin ile rekabet ediyor. BCH’nin ilk 3’e girmesi, Bitcoin’i geçmeden önce sadece bir zaman meselesi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin