Gemini, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash ile birlikte büyüyecek
Gemini, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash ile birlikte büyüyecek

Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash Gemini’de listeleniyor: Zcash yüzde 40 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss kardeşlerin sahibi oldukları Gemini isimli kripto para borsası, yeni birkaç kripto parayı platformunda listeleyeceğini duyurdu. Gemini’nin platformunda listeleyeceği kripto paralar arasında Bitcoin Cash, Litecoin ve gizlilik odaklı kripto paralardan Zcash bulunmakta.

Şu anda, Gemini’de sadece Bitcoin ve Ethereum’un ticareti yapılmakta

Şu anda, Gemini’de sadece Bitcoin ve Ethereum’un ticareti yapılmakta. Bu nedenle bu haber, hem Gemini hem de platformda listelenecek olan kripto para birimleri için yeni bir ticaret potansiyeli yaratacak.

New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) onay almayı başaran Gemini, 19 Mayıs Cumartesi günü itibariyle Zcash’i desteklemeye başlayacak. Yatırımcılar bu tarihten itibaren artık Zcash’i Gemini üzerinden de satın alabilecek. Düzenlenmiş borsa, mevcut müşterilerine; 48 ABD eyaletinde, Washington DC, Porto Riko, Kanada, Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve İngiltere’de hizmet vermekte.

Zcash duyuru ile birlikte yüzde 40 oranında arttı

Bu haber Zcash’a gerçek bir destek verdi. Bu önemli gelişme, genel olarak kripto para piyasalarının hala oldukça depresif bir hafta sonunun ardından harekete geçmesine neden oldu.  Gemini NYDFS’den Zcash için onay almayı başardı. Fakat Gemini üzerinden Bitcoin Cash ve Litecoin ticaretinin ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi yok.

Yazma sırasında, Zcash 323,38 dolar değerinde ve %39,69 oranında artış gösterdi. Duyuru öncesinde, Zcash 240,2  dolar seviyelerinden işlem görüyordu. Bu nedenle bu duyurunun Zcash’e değer açısından büyük bir etkisi olduğu oldukça açık. Dahası, Zcash’ın piyasa değeri duyuru öncesinde 935 milyon dolardı ve yazım sırasında 1,26 milyar dolar seviyesine çıktı. Zcash şu an piyasa değeriyle 23. sırada yer almakta.

Gemini, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash ile birlikte büyüyecek

Dünyadaki ilk lisanslı borsa olan Gemini Zcash ticaretini yapacak ve bu para birimine işlem hacmi açısından gerçek bir artış sağlayacak. Şu anda, Gemini’de Bitcoin ve Ethereum ticareti eşit oranda yani her biri yaklaşık %50’dir. Yeni bir para biriminin girmesi, bu dengeyi kesinlikle çarpıtarak potansiyel olarak ticaret hacmini büyük ölçüde artıracak.

Litecoin ve Bitcoin Cash’in de platforma eklenmesiyle, Gemini’nin çok güçlü bir kripto para birimi borsası potansiyeline sahip olacağı açık. Bu genel olarak kripto paralar için harika bir haber ve özellikle Zcash için gerçekten iyi haber. Zcash’in değerinin önümüzdeki birkaç gün içinde nasıl dengelendiğini görelim. Girişin lansmanına kadar, Zcash’den gerçekten çok büyük şeyler görebiliriz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin