binance işlem hacmi
Piyasada düşük seyreden işlem hacmi Binance ’da dikkat çekici seviyelere geldi

Bitcoin Cash ve Litecoin rallisi, KuCoin’den delist kararı ve Binance’nin yeni borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri Pazartesi’den bu yana %20’den fazla arttı ve 145 milyar dolardan 175 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin Cash ve Litecoin rallisi

Şimdiye kadar, Bitcoin Cash ve Litecoin, altcoin pompasına liderlik ediyor. 1 Nisan’dan bu yana, Bitcoin Cash 167.62 dolardan 310,39 dolara yükseldi. Bu arada, Litecoin aynı dönemde 60,48 dolardan 87,86 dolara yükseldi. Şimdilik, iki kripto son 24 saat içinde sırasıyla %22 ve %10 artışla en büyük kazananlar arasında.

Bitcoin Cash’in dalgalanması, kripto pazar değerine göre en iyi 10 kripto para birimi listesinde yukarı taşıdı. Bitcoin Cash, 1 Nisan’daki altıncı sırasından dördüncü sıraya yükseldi. Litecoin ise beş numaralı yerinde kaldı.

KuCoin, 5 kripto parayı delist ediyor

Singapur merkezli kripto borsası KuCoin, standartlarına uymayan beş kripto para birimini borsadan kaldırdığını bildirdi. Ticaret çiftleri 6 Nisan’da tamamen kapanacak.

  • Global Awards Token (GAT)
  • Elixir (ELIX)
  • LOCIcoin (LOCI)
  • Trinity (TNC)
  • Unikoin Gold (UKG)

Kullanıcılar, 06 Temmuz 2019 tarihine kadar fonlarını çekebilecekler.

Binance, yeni kripto borsası başlattı

Bu arada, Malta’da bulunan dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, bir sonraki fiat kripto ticaret platformunun lansmanını duyurdu. Binance Singapore, bu ay kripto varlıklarını doğrudan Singapur Doları ile eşleştirerek başlatacak.

Binance, bu yıl yaklaşık 10 adet fiat-to-kripto borsa başlatmayı planladığını söyledi. Binance Uganda, Binance Jersey ve Binance Lite Australia mevcut planda başlatılmış borsalar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin