bitcoin cash kurucusu roger ver
Roger Ver: “Bitcoin Cash Bitcoin’in işlem tekelini kırdı”

Roger Ver: “Bitcoin Cash Bitcoin’in işlem tekelini kırdı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash kurucusu Roger Ver,1 Ağustos tarihinde kripto paranın, günlük işlemlerde Bitcoin’den daha fazla işlem gerçekleştirdiğini açıkladı. Ayrıca, “BTC’den çok daha düşük olan” minimum işlem ücretleri hakkında yorumda bulundu.

Bitcoin Cash kurucusu Roger Ver BCH hakkında bilincin tam olarak oturması için mücadele ediyor

Roger Ver, Bitcoin’e karşı twit yoluyla kavgaya hazır görüntüsü ile Bitcoin Cash hakkında bilincin yayıldığından tam olarak emin olmak istiyor. Ver’in paylaştığı istatistik, 1 Ağustos’ta Bitcoin işlemlerinin 240.891 rakamına ulaştığını ve Bitcoin Cash’in 687.613 adet işlem gerçekleştirdiğini gösteriyor.

Bu büyük farklılık, kullanıcıların ana akım Bitcoin işlem süresine göre daha hızlı işlemleri tercih ettiklerine bir işaret gibi duruyor. Bu dönüm noktası aynı zamanda Bitcoin Cash’in oluşturulmasına yol açan Bitcoin “hard fork”unun ilk yıldönümüne denk geldi.

BTC.com İş Operasyonları Başkan Yardımcısı Alejandro de la Torre, Bitcoin Cash’in BTC ile ilgili ölçeklenebilirlik sorunlarını çözdüğü için Bitcoin’den çok daha üstün olduğunu belirtti.

Ve şöyle devam etti:

Daha büyük blok boyutları, her bloğa işlemlerin dâhil edilmesi için daha fazla alan veriyor. Bu da bekleme sürelerini ve işlem başına maliyeti düşüren bir özellik. Aynı zamanda blok zinciri daha akıcı ve daha erişilebilir olmasını sağlıyor.

Başkan Yardımcısı ve Roger Ver, kripto ekosistemindeki Bitcoin Cash inovasyonlarının katkısı üzerinde beraber hareket ediyorlar.

Bitcoin Cash güncellemelerine devam ediyor

Raporlara göre, Bitcoin Cash geçtiğimiz birkaç hafta içinde meydana gelen birden fazla güncellemeyle gücüne güç katamaya başladı. Bitcoin Cash, son zamanlarda Bitcoin.com’daki fiyat listelerine ilişkin kuralların revize edilmesiyle ilgili haberlerde de yer aldı. Bity adlı bir İsviçre borsası, bu haberle ilgili olarak Bitcoin.com’dan bir mail aldıklarını belirtti.

Bitcoin Cash ayrıca 1 Ağustos tarihinde bazılarını Bitpay, Coinpayments, Coingate, Coindance, Viabtc olduğu 19 ayrı hizmete dahil oldu. Kripto para ayrıca, en önemli olanları JoyStream, OpenBazaar, Counterparty olan 14 kripto para modelini resmen başlattı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin