featured

Bitcoin Cash, kayıplarını konsolide ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash, aşağı yönlü hareketini uzattı ve ABD doları karşısında 1.350 dolarlık desteğin altında işlem gördü.
  • Dünün vurguladığı önemli artış eğilim çizgisi, 1.355 dolarlık destek ile BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda ihlal edildi.
  • Parite şu anda 1.240 dolar seviyesinin üzerindeki kayıpları konsolide ediyor ve daha fazla düşüş riski altında kalıyor.

Bitcoin Cash (BCH), ABD doları karşısında 1.300 doların altına indi. BCH/USD paritesi önemli bir desteği kırdı ve şimdi yakın dönemde düşüşünü artırabilir. Bitcoin Cash, şu anda 1.372 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bitcoin Cash, piyasa sinyalleri

Amerikan doları karşısında Bitcoin Cash, yüksek bir seviye olan 1.574 dolardan işlem görmeye başladı. Fiyat düştü ve dün 1.400 dolar ve 1.360 dolar civarında bir çok desteği destekledi. Daha da önemlisi, daha fazla kazanımları ateşleyen 1.350 dolar pivot seviyesinin altında bir kırılma oldu. BCH satıcıları bile fiyatı 1.300 doların altına ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya itmeyi başardı.

Eğilim değişikliği hareketi, dünkü vurgulanan önemli yükseliş eğilimi çizgisinin altında, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda yaklaşık 1.355 dolarlık destek ile gerçekleşti. Parite 1.232 dolara kadar düştü ve şu anda kayıpları konsolide ediyor. Yukarı yönde, ilk direnç 1.320 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Bir sonraki direnç, son düşüşün %38.2 Fib geri alma seviyesine yaklaşırken, 1.574 dolarlık en yüksek seviyesinden 1.360 dolara, daha sonra da 1.232 dolara düştü. Belirtilen 1.360 dolar seviyesi, daha önce bir destek oldu ve şimdi bu artışları önleyebilir.

Bitcoin Cash, kayıplarını konsolide ediyor
Bitcoin Cash, kayıplarını konsolide ediyor

Grafiğe bakıldığında Bitcoin Cash, bir süre için 1.300 dolar civarında konsolide olabilir gibi görünüyor. Fiyat harekete geçmeden önce 1.200 dolara doğru aşağı yönlü bir düşüş durumu var. Üst tarafta, 1.500 dolarlık bir test için 1.360-1.400 doların üzerinde bir kırılma gerekiyor.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash, fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD çoğunlukla düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin altında.

Başlıca destek seviyesi: 1.200 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 1.360 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin