Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanmak için çabalıyor
Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanmak için çabalıyor

Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), ABD doları karşısında 1.250 dolarlık direncin üzerine çıkarak toparlandı ve yönetildi.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.255 dolarlık destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi hattı bulunmakta.
  • Parite yükselmeye devam edebilir. Ancak 1.240-1.250 dolarlık destek alanını test etmek için daha düşük bir seviyeye gelebilir.
  • Teknik verilere göre, Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanabilir.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.250 doların üzerinde birkaç pozitif işaret gösteriyor. BCH/USD paritesi şu anda aşağı doğru düzeliyor ve 1.240 doların üzerinde destekleniyor.

Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanmak için çabalıyor

1.150 dolar seviyesinde bir baz oluşturduktan sonra, Bitcoin Cash fiyatı ABD dolarına karşı yukarı yönlü bir iyileşmeye başladı. Fiyat daha yüksek seviyelerde işlem gördü ve 1.200 dolar ve 1.240 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıkmayı başardı. Fiyat, 1.250 dolarlık seviyenin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine kapatıldığından bu yana çok olumlu seviyeleri test etti. Aşağı yönlü düzeltmeye başlamadan önce bile 1.300 dolar seviyesinin üzerinde yükseldi.

1.315 dolardan yüksek bir fiyat oluştu ve Bitcoin Cash, son dalganın %23,6 Fib düzelme seviyesinin altında 1.165 dolardan 1.315 dolara yükseldi. Ancak, aşağı yönde 1.250 dolar civarında bir kaç önemli destek var. Şu anda, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.255 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trendi hattı korunmakta. Üstelik, son dalganın %1,150 seviyesinden 1.515 dolara kadar olan %50 Fib geri alma seviyesi, düşüşleri önlemek için 1.240 dolar seviyesinin yakınında yer almakta.

Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanabilecek mi?
Bitcoin Cash kayıplarını geri kazanabilecek mi?

Grafiğe bakıldığında Bitcoin Cash’in, 1.255 dolarlık trend çizgisi desteğini kırması bekleniyor. Bununla birlikte, fiyatın 1.240 dolar civarında güçlü bir destek bulabileceği yüksek alanlar var. Yukarı tarafta, 1.300 doların üzerinde bir artış büyük olasılıkla kazanımları hızlandıracak.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD şu anda düşüş bölgesinde hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça üzerinde.

Büyük Destek Seviyesi: 1.240 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 1.300 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin