Bitcoin SV Bitcoin ABC’nin gerisinde kalabilir
Bitcoin SV Bitcoin ABC’nin gerisinde kalabilir

Bitcoin Cash hard forkundan sonra Bitcoin SV en iyi 10 kripto para arasına girebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV (BCHSV), ilk vadeli işlem piyasalarında 600 dolarlık teklife ulaştı. Bu teklif, Bitcoin Cash (BCH) ağındaki hord forktan birkaç gün önce duyuruldu. Bilgiler birkaç gün önce Trustnodes tarafından yayınlandı. Bu ön sipariş ile hard forktan sonra BCHSV’nin piyasa değeri 2,4 milyar dolara ulaşabilir.

Bitcoin SV en büyük kripto paralar arasına katılabilir

Eğer fiyat bu şekilde yansırsa, Bitcoin SV piyasadaki ilk 10 kripto para arasına girebilir. Bununla birlikte, Bitcoin SV’nin aksine, Bitcoin ABC için daha fazla beklenti bulunmuyor.

Bitcoin ABC (BCHABC) vadeli işlemleri de başlatıldı ve teklif fiyatı 4.200 dolarlara ulaştı. BCHABC’yi bu fiyattan satın alan bir kişi vardı. Buna rağmen, Trustnodes BCHABC’nin 536 dolar ve BCHSV’nin 140 dolar civarında bir değere sahip olduğunu bildirdi. Her iki ağın da Bitcoin Cash’in şu anki fiyatından daha fazla bir fiyat potansiyeline sahip olduğu görülüyor.

Bitmain yeni 7nm Antminer donanımını piyasaya sundu

Bitcoin ABC madencilik devi Bitmain havuzları tarafından destekleniyor

Ancak beklentilerin aksine Poloniex platformunda yeni başlatılan ticaret hacmi oldukça düşük. Bu konuda Poloniex şu açıklamaları yaptı:

Hard fork sonrası şu ticaret çiftler hemen kullanılabilir: BCHSV/USDC, BCHABC/USDC, BCHSV/BTC ve BCHABC/BTC. Müşteriler, Bitcoin Cash’i eşdeğer miktarda BCHABC ve BCHSV’ye dönüştürebilir ve ayrıca fonları çekmek istiyorlarsa SV ve ABC’yi BCH’ye dönüştürebilirler.

Borsa, yeni ağa yumuşak bir geçiş sağlamak için 15 Kasım’da BCH mevduatlarını ve para çekme işlemlerini duraklatacak. Poloniex, kullanıcılardan tüm işlemlerin geçiş öncesi tamamlanmasını istiyor.  Bazı uzmanlara göre, Bitcoin ABC, Bitcoin SV’den ziyade daha baskın bir token olabilir. Bitcoin ABC, Bitcoin Cash’deki madencilik devi Bitmain ve diğer madencilik havuzları tarafından destekleniyor. Bitcoin SV, Craig Wright ve diğer BCH madencilik havuzları tarafından destekleniyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin