Bitcoin Cash hard forku 15 Kasım 2018'de bir protokol güncellemesine geçecek
Bitcoin Cash hard forku 15 Kasım 2018'de bir protokol güncellemesine geçecek

Bitcoin Cash hard forku, önemli bir borsadan daha destek alıyor: BCH fiyatı ise artmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni Bitcoin Cash hard forku haberi piyasada yayıldığında, BCH’ın büyük borsalardaki fiyatları acımasız artışlar göstermeye başladı. Ancak BCH’yi destekleyen borsalar ve platformlar ikilemin ortasındaydı ve bir karar vermek zorunda kaldılar: Hard fork desteklenmeli mi? Ancak yakın zamanda Binance kararını vermiş görünüyor ki yeni hard forka desteğini açıkladı. Bunu Coinbase takip etti ve şimdi de Poloniex de desteğini açıkladı.

Bitcoin Cash hard forku 15 Kasım 2018’de bir protokol güncellemesine geçecek

Bitcoin Cash ağında 15 Kasım’da bir protokol yükseltme çalışmaları olacak. Bitcoin Cash ağı özellikleri üzerinde savaşan iki tarafın olması. Bunlardan biri Bitmain’in kurucusu Jihan Wu, diğeri ise nChain’den Craig Wright. Bu hard fork her iki grubun üstünlük savaşı nedeniyle ortaya çıktı. Wright’ın yanında yer alanlar Blockchain’in kapasitesinden dolayı mevcut sürümden hoşnut değiller.

Ama şimdi zaman geçtikten ve Binance, Coinbase ve Ledger’ın destek duyurularından sonra, Poloniex de Bitcoin Cash’in hard forkunu destekleyenler arasına katıldı. Borsa desteğini Twitter aracılığıyla duyurdu. Binance 15 Kasım için planlanan Bitcoin Cash hard forkuna tam destek verdiğini 2 Kasım’da şu sözlerle açıkladı:

Binance, yaklaşmakta olan Bitcoin Cash hard forkuna desteğini duyurmak istiyor. UNIX saatinde 1542300000, 15.11.2018 4:40:00 (UTC) saatlerinde tüm Bitcoin Cash bakiyelerini alacağız. Bitcoin Cash’in depozito ve çekilmesi 15.11.2018 3:00:00 PM’den (UTC) itibaren askıya alınacak. Mevduatın bu saatten önce tam olarak işlenmesi için lütfen yeterli zaman bırakın. Bitcoin Cash’i Binance hesaplarında tutan tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri ele alacağız.

Hard forku destekleyen büyük borsalar ile BCH fiyatları artıyor

Açıklamada borsanın tüm forkları askıya alacağı ve hard forkun önerilen zamanından bir saat önce çekileceği anlamına geliyor. 3 Kasım’da ise kullanıcılar açısından en büyük kripto para birimi borsası olan Coinbase, BCH hard forku için desteğini şu sözlerle duyurdu:

Coinbase 15 Kasım’da gerçekleşecek olan ve kullanıcılara yönelik işlem kesintilerini en aza indirgemek için öngörülen hard forku denetleyecek. Ayrıca hard forkun, Coinbase tarafından belirlenen güvenlik standartlarına uygun olması da sağlanacak. Yükseltme tamamlandığında, ağı değerlendirip gönderim ve almaların yeniden etkinleştirilmesi dahil olmak üzere uygun adımları atacağız. Müşterilerimize yükseltme süreci boyunca ve ağın fikir birliğine varmasından sonra forkun sonuçları hakkında bilgi vereceğiz.

Şimdi hard forku destekleyen büyük borsalar ile BCH fiyatlarındaki %25’lik artış dikkat çekiyor. Umarız fork kripto topluluğu için de iyi haberler getirir.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin