eth eos token takası
Bancor ekosistemde bir ilki gerçekleştirecek: ETH EOS arasında token takası

Bancor ekosistemde bir ilki gerçekleştirecek: ETH EOS arasında token takası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan likidite ağı Bancor, yayınladığı bir basın bülteninde çapraz Blockchain token takası hizmeti konusunda EOS ile olan işbirliğini tamamladığını açıkladı.

BancorX ETH ve EOS arasında aracısız token takası yapabilecek

Bancor, böylelikle Eylül ayında duyurduğu EOS Blockchain’ine doğru olan genişlemesini tamamlamış oldu. Böylece Merkezsiz uygulama (Dapp) BancorX, kullanıcıların Ethereum ve EOS tabanlı tokenleri arasında alım satım yapmadan değişim yapabilmelerini sağlayabilecek.

Bancor faaliyete geçirdiği bu tür bir işlem ise kripto ekosisteminde türünün ilk örneği olma özelliğine sahip. Bancor yaptığı açıklamada, bu büyük Blockchain ticareti ile birçok engelin aşılabileceğine dikkat çekti.

Bancor kurucu ortağı ve iş geliştirme sorumlusu Galia Benartzi ise konu ile ilgili şu yorumda bulundu:

Bu özellik ile çapraz zincirleme varlıklarına, geleceğin token projelerine ve kullanıcılarına ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan herhangi bir Blockchain ile sorunsuz bir şekilde etkileşime geçme gücü kazandırarak kolayca dönüştürülmelerini sağlayacak.

BancorX şu anda bir Ethereum ERC20 tokenini destekliyor. Ayrıca çapraz Blockchain transferlerini gerçekleştirmek için kendi BNT tokenini kullanıyor.

Şirket aynı zamanda çapraz Blockchain DApp’in, LiquidEOS ile de bir ortaklık kurduğunu açıkladı. L Bitcoin (BTC) ağındaki bir madencinin karşılığı olan LiquidEOS, Bancor’un EOS “blok üreticisi” (BP) olarak biliniyor.

Bprotocol Foundation EOS’a 10 milyon dolar aktarıyor

Bugün yapılan duyuruda ayrıca Bancor, kendi kuruluşları olan “Bprotocol Foundation”un EOS Blockchain’ine 10 milyon dolarlık bir transfer yapacağını duyurdu. Bu transferin amacı olarak da EOS’un geliştirilmesine ve tokenlerin likiditesine katkıda bulunmanın yanı sıra EOS’un kalkınmasını ve likiditesini teşvik etmek olduğu belirtildi.

Ayrı bir anekdot olarak söyleyebiliriz ki BNT, Bancor’un 2017 yılında piyasaya sürdüğü en kötü performans gösteren ICO projelerinden biri haline gelmesinden dolayı sıkıntılı bir yıl yaşadı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin