bitcoin cash
Bitcoin Cash hard fork kayıplarını geri aldı

Bitcoin Cash hard fork kayıplarını geri aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash fiyatı bugün, hard fork’un ardından geçen hafta sonu görülen dip seviyesinden % 19 artış gördü 286 dolara kadar yükseldi.

CoinMarketCap’e göre Bitcoin Cash (BCH) fiyatı bugün son 24 saatte % 12.39 artışla 286 dolara ulaştı. Bugünkü fiyat artışı, geçen hafta sonu gerçekleşen hard fork ile yaşanan fiyat düşüşünün telafi edilmesini sağladı.

BCH/USDT günlük grafiği

BCH’nin fiyatı, blok zinciri ikiye bölündükten yani hard fork sonrası geçen hafta sonu düştü. BCH’nin fiyatı 255 dolardan 240 dolara düştü ve% 5’lik bir düşüşe işaret etti.

Fork, Bitcoin Cash’i geliştiren ekiplerden birine gidecek % 8’lik popüler olmayan bir madencilik vergisiyle ilgiliydi. Pek çok insan buna onay vermedi, ancak bugünün fiyatı, geçen hafta sonu düşüşünden % 19 oranında bir artışa denk ediyor. Böylece ağ, maruz kaldığı kayıptan kurtulmuş oldu.

Bitcoin Cash, piyasa değeri şu anda 5,3 milyar dolar ile 7. Sırada bulunuyor. 5.5 milyar dolarlık piyasa değerine sahip Litecoin’in altında yer alıyor.

Ancak şu an Ripple tokeni XRP, Bitcoin Cash’den rol çalıyor gibi. XRP, bugünkü performansıyla yılın en yüksek fiyatı olan 0,41 dolara ulaştı.

XRP/USDT Günlük Grafiği

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin