featured

Bitcoin Cash fiyatı 200 doları geri aldı: BCH 300 dolara ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı 17 Ağustos’tan bu yana artış gösterdi. Fiyat 12 gün sonra düzeltici bir formasyondan çıktı. Haftalık zaman dilimi okumaları sonuçsuz kalırken günlük grafik yukarı yönlü hareketin devam etmesinin beklendiğini ve yeni bir yılın en yüksek seviyesinin mümkün olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Cash aralığın ortasında işlem görüyor

BCH’nin fiyat hareketinin haftalık zaman dilimi teknik analizi, ocak ayında fiyatın 623 gündür devam eden uzun süreli azalan direnç çizgisinden kurtulmayı başardığını ortaya koyuyor. Ancak Bitcoin Cash, bu atılımın ardından yukarı yönlü ivmesini sürdürmekte zorluklarla karşılaştı.

Haziran ayına kadar kayda değer bir artış görmedi ve 329 dolarla yeni bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Ne yazık ki fiyat o zamandan beri düşerek 300 dolar seviyesini önemli bir direnç seviyesi olarak teyit etti (kırmızı simge).

Bu düşüş eğilimi devam ederse en yakın destek seviyesi 150 dolar olarak belirlenebilir. Bu seviyeye ulaşmak, mevcut fiyattan yüzde 30’luk bir düşüş anlamına geliyor. Tersine, 300 dolar aralığına geri dönmek için Bitcoin Cash’in yüzde 40 oranında artması gerekecektir.

Bu sayımı daha da destekleyen şey, dördüncü dalganın hareketlerini içeren azalan paralel kanaldan bir kopuştur. Son olarak günlük RSI 50’nin üzerinde ve artıyor, her ikisi de yükseliş eğiliminin işaretleri. Sonuç olarak gelecekteki en olası yörünge, mevcut fiyattan ölçüldüğünde ortalama yüzde 100’lük bir kazancı temsil eden 425 dolara doğru bir artış gibi görünüyor.

cash

Bununla birlikte BCH için bu yükseliş fiyat tahminine rağmen bu yukarı yönlü ivmenin sürdürülememesinin 150 dolar yatay destek alanına yüzde 30’luk bir düşüşle sonuçlanabileceğini belirtmek çok önemlidir. Böyle bir gelişme, yükseliş dalgası sayımını da geçersiz kılacaktır.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin