Bitcoin Cash fiyat analizi: Yüzde 115'lik bir rallinin ardından satın almak için çok mu geç?
Bitcoin Cash fiyat analizi: Yüzde 115'lik bir rallinin ardından satın almak için çok mu geç?

Bitcoin Cash fiyat analizi: Yüzde 115’lik bir rallinin ardından satın almak için çok mu geç?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda Bitcoin Cash, büyük bir büyüme kaydederek birçok yatırımcının ilgisini çekti. Geçen haftanın en düşük seviyesi olan 109,6 dolardan, kripto para fiyatı %115,5 artarak şu anki işlem fiyatı olan 236,6 dolara ulaştı. Bu kripto para birimindeki ani büyüme, muhtemelen kurumsal destekli kripto para borsası EDX Piyasaları’ndaki listelemesiyle ilişkilidir. Ancak BCH fiyatı bu yükseliş trendini ne kadar sürdürebilir?

Bitcoin Cash’in günlük grafiği:

  • Agresif bir rallinin ardından BCH fiyatının yükseliş momentumunu düzeltmesi ve yenilemesi muhtemeldir.
  • Yükselen bir trend, alıcılara başka bir destek sağlar ve istikrarlı bir yükseliş trendini korur.
  • Bitcoin’deki günlük ticaret hacmi %117 artarak 1.17 milyar doları işaret etti.

Bitcoin Nakit

Artan ticaret hacimleri ve sosyal medya ilgisiyle birleşen EDX kripto borsası listelemesi, BCH fiyatının olumlu performansına katkıda bulundu. Yukarı yönlü ralli, son zamanlarda 216-212 dolar aralığındaki başka bir yatay direnci kırdı ve alıcıların daha yüksek seviyelere ulaşmaya hazır olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, %5’lik bir gün içi yükselişin doğrulanması için uygun bir takip sağlar. Sürekli alımlarla Bitcoin Cash fiyatı %11,5 daha yükselerek 260 dolara ulaşabilir.

Bahsi geçen direnç, devam eden toparlanmayı durdurabilecek büyük bir direnç görevi görebilir.

Bitcoin Cash fiyatı 260 doları aşar mı?

Bitcoin Cash fiyatı zaten bir hafta boyunca olağanüstü bir ralli gösterdi ve bu nedenle dış haberlerle daha fazla büyüme olması muhtemel görünüyor. Ayrıca, bu tür agresif alımları genellikle biriken satış baskısını dengeleyen ve önceki toparlanmaya devam etmeden önce alıcılara bir soluklanma sağlayan bir düzeltme dönemi izler. Bu nedenle, BCH fiyatının 260 doların üzerine çıkmadan önce muhtemelen bir düzeltmeye girmesi bekleniyor.

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi, aşırı alımda olduğunu ve bu nedenle dengelemek için bir düzeltme aşamasına ihtiyaç duyulduğunu göstererek yatırımcılardan aşırı alım yapıldığını yansıtır.

Üstel Hareketli Ortalama: Fiyatlar genellikle hareketli ortalamalara yakın dalgalanma eğiliminde olduğundan, geride kalan günlük EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) de bu kripto paradaki istikrarsızlığı vurguluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin