Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için beklenen yön, önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in değeri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 40 bin dolara ulaştı ve beklendiği gibi Bitcoin Cash (BCH) de dahil olmak üzere diğer kriptoların değeri de yükseliyor. Bununla birlikte, fiyat son 24 saat içinde neredeyse %7 düştüğü için dijital varlık şu anda düşüş baskısıyla karşı karşıya.

Bu yazının yazıldığı sırada BCH 417 dolardan işlem görürken, en düşük noktası günlük muma göre 400 dolardan işlem gördü.

Bitcoin Cash 1 günlük fiyat grafiği

BCH’nin günlük grafiği, kripto para biriminin yükselen bir kanalda artan fiyatını özetledi. Yükselen kanal, çeşitli dirençleri zorladı ve BCH fiyatının 505 dolardan yeni bir zirve seviyeye yükselmesine neden oldu.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

BTC’nin hard fork’u 400 doların üzerinde işlem görmeye devam ederken, trader’ların kripto parayı short’lamak ve satış baskısı sırasında kazanç elde etmeleri için bir fırsat olacak satış baskısına tanık oluyor.

Göreceli Güç Endeksi, tanık olduğu satışlar nedeniyle aşırı alım bölgesinin altına düştü. Bu baskı, 38 bin dolarda görülen Bitcoin düşüş trendi tarafından tetiklenmiş olabilir. BTC piyasasındaki bu baskı fiyatı daha da aşağı çekebilir.

Awesome Osilatörü henüz bu değişiklikleri pazara yansıtmadı. Şu anda, güçlü BCH alımını gösteren yeşil çubuklar görülüyor, ancak kırmızı günlük mum şekillendikçe AO, düşen alıcıların ivmesini ve artan satışları yansıtacaktır.

Ancak 50 hareketli ortalamanın da fiyat çubuklarının oldukça altında kalması nedeniyle piyasadaki eğilim yükselişini sürdürdü. Fiyat düşse bile eğilim bir tersine dönmeyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin