Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

Google’da popüler Altcoin’in aramaları tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni boğa piyasasına rağmen pek çok kripto arama terimi zirvelerine yaklaşmadı. Ancak Ethereum dikkate değer bir istisna oldu.

Daha fazla arama

Tarihinde her zamankinden daha fazla insan “Ethereum” kelimesini arıyor.

Google Trendler, şu anda “Ethereum” için yapılan Google aramalarının sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu ve son ETH boğa koşusunun zirvesinde arama ilgisini gölgede bıraktığını ortaya koyuyor.

Ethereum’un arama terimi popülerliğindeki bir önceki zirvesi, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.432,88 $ olan 13 Ocak 2018’di.

Tarihsel olarak bir “topluluk ölçütü” olarak kabul edilen, bir kripto arama terimi için yükselen Google Analytics ilgi puanı, söz konusu kripto para / proje için pozitif duyarlılıkla ilişkilidir.

Ethereum’a olan arama ilgisinin, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarken zirve yapacağı mantıklı olsa da, 23  Aralık 2017’deki en yüksek popülaritesinin sadece %65’inde kalan “Bitcoin” aramaları için aynı şey söylenemez.

Boğa koşusu işareti

Çeşitli kripto arama terimleri için popülaritenin artması, meraklı yatırımcılar satın alımlar yaptıkça, fiyatı yükselttikçe ve böylece daha fazla ilgi uyandırdıkça, daha fazla sayıda aramayla sonuçlanacak şekilde kendi kendini sürdüren bir boğa koşusu yaratabilir.

Google Trendler ayrıca bölgelere göre ilgi alanlarına karşılık gelen veriler de sağlar. Şu anda, arama terimi olarak “Ethereum” a en çok ilgi gösteren ülkeler Kosova, Kuzey Makedonya, Slovenya, Nijerya ve Çin şeklinde.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin