Ethereum için şimdi satış baskısını azaltma zamanı!
Ethereum için şimdi satış baskısını azaltma zamanı!

Ethereum için şimdi yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) daha yüksek fiyatlardan işlem gördü, ancak ABD doları karşısında 760 dolar ve 770 dolar direnç seviyelerini kırmadı.
  • ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 745 dolarlık dirençle şekillenen önemli bir düşüş eğilimi çizgisi var.
  • Parite şu anda baskı altında ve trendini 715 dolar seviyesine kadar uzatabilir.
  • Peki Ethereum için şimdi yön neresi?

Ethereum, ABD doları ve Bitcoin’e karşı daha yüksek seviyelerde hareket etmek için mücadele ediyor. ETH/USD paritesi, yakın vadede 715 dolar seviyesine kadar daha fazla zarar riskiyle karşı karşıya. Ethereum, şu anda 723,5 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Ethereum için şimdi satış baskısını azaltma zamanı!

Dün ABD doları karşısında Ethereum fiyatında 720 doların üzerinde bir yukarı yönlü düzeltme başladı. Fiyat 780 dolar seviyesine geriledi, ancak kazançlarını tutamadı. Daha sonra ETH, 776 dolar seviyesine ulaştı ve 780 dolar seviyesini test edemedi. Üstelik, son düşüşün %61,8 Fib iyileşme seviyesinin 830 dolardan 694 dolara düşmesi de güçlü bir engel olarak hareket etti.

Son olarak, fiyat 760 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yerleşmek için mücadele ediyor gibi görünüyor. Şu anda Ethereum baskı altında ve 740 dolar destek seviyesini kırdı. Şu anda, fiyat son ayağın %61,8 Fib düzelme seviyesini 693 dolardan 776 dolara yükseltebiliyor gibi görünüyor. Satıcılar hareket halinde kalırsa, fiyat 724 dolar desteğini bile kırabilir ve sürgüsünü uzatabilir. Bir sonraki destek 715 dolar veya 712 dolar olabilir. Yukarı yönde, ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 745 dolardan dirençle şekillenen önemli bir düşüş eğilimi çizgisi var.

Ethereum için şimdi yön neresi?
Ethereum için şimdi yön neresi?

Grafiğe bakıldığında, fiyatın 745 doların altında baskı altında olduğu görülmekte. Trend çizgisi, 750 dolar ve 100 saatlik SMA’nın altında olduğu sürece, yakın vadedeki düşüşünü artıracak gibi görünüyor. Ethereum grafikte görüldüğü gibi yön tayininde zorlanıyor.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD, düşüş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI: RSI, 40 seviyesine ulaşmak üzere.

Ana Destek Seviyesi: 724 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 745 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin