Çin'in Ethereum’u tabanlı borsanın Ledger cihaz entegrasyonu devam edebilir
Çin'in Ethereum’u tabanlı borsanın Ledger cihaz entegrasyonu devam edebilir

“Çin’in Ethereum’u” olarak bilinen borsa, Ledger cihazlarına entegre oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO’ya dayanan bir kripto para birimi borsası olan Switcheo, borsa platformlarıyla kullanım için Ledger cihazlarını entegre ettiklerini açıkladı. Donanım cüzdanı entegrasyonu, Switcheo’nun benimsemesi için en çok talep edilen özelliklerden biri oldu. Bu, donanım cihazlarının cüzdanlar arasında doğal olarak daha güvenli seçenekler olmasından kaynaklanıyor. Dahili test, TestNet veya MainNet ile ilgili bir sorun ortaya koymadı. Çin’in Ethereum’u tabanlı borsa, Ledger’a giren cihazları entegre etme konusunda ısrarlı.

Çin’in Ethereum’u tabanlı borsanın Ledger cihaz entegrasyonu devam edebilir

Switcheo ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ledger donanım cüzdanlarını kullanmak, Ledger’den güncellenmiş NEO uygulamasını gerektirecek ve NEO uygulaması için yeni kodu LedgerHQ repo’yla birleştirmek için onay bekliyor. Bu yapıldıktan sonra, tüm tarayıcı tabanlı NEO dApps ayrıca Ledger cihazları kullanabilecek.

Genellikle “Çin’in Ethereum’u” olarak adlandırılan NEO, toplum odaklı ve toplum tarafından finanse edilen bir proje olarak kuruldu. Switcheo’nun kendi borsa platformu ile Ethereum’un doğrudan rakibi olan Çin akıllı sözleşmeler platformudur. Switcheo 31 Mart’ta başlatıldı ve baz çifti olarak kullanılan kendi tokeni SWH’ye sahip. SWH kripto parasının amacı çapraz para değişiminde kullanılmak. NEO uygulaması onay bekliyor ve bu yüzden henüz çıkmış değil. Bir kere, Ledger cihaz entegrasyonu tamamlanmaya devam edebilir.

NEO uygulamasıyla kullanıcıların Ledger cihazı Switcheo’da token değiştirebilir

Ne olduğunu merak edenler için merkezi olmayan bir uygulama anlamına gelir. DApps için tek bir tanım yok. Ancak sahip oldukları bazı özellikler var. Açık kaynak kodlu yazılımlar ve bunlarda yapılan herhangi bir değişiklik Consensus ile kararlaştırılır. Ademi merkezileştirildiklerinden, uygulamanın tüm kayıtları, herkesin incelemesi için kamuya açık bir Blockchain üzerinde saklanır.

Bu Blockchain’in doğrulayıcıları Blockchain’i korumak için teşvik edilmeli. Bu teşvik kriptografik tokenlerdir. Değer kanıtı göstermek için bir kriptografik algoritmaya karar verilmeli (İşin PoW kanıtı veya PoS korumasının kanıtı). Ledger cüzdanı destek ekibi, defterinizdeki cihazda NEO uygulamasını nasıl kullanacağınız konusunda yönergeler yayınladı. Bu, Ledger Manager gerektirir. Güncellenmiş NEO uygulaması çıktığında, kullanıcının Ledger cihazı Switcheo’da token değiştirebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin