Bitcoin Cash bu konsorsiyum ile neyi hedefliyor?
Bitcoin Cash bu konsorsiyum ile neyi hedefliyor?

Bitcoin Cash bu konsorsiyum ile hedeflediği seviyeleri görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash geçtiğimiz birkaç hafta içinde güçten sağlamlığa geçti. Şu anda, Bitcoin Cash’in arkasındaki ekip önümüzdeki hafta gerçekleşecek planlı bir hard forke doğru çalışıyor. Fork, Bitcoin Cash ağında çalışan blokların boyutlarına yükseltme sağlamak için uygulandı. Gelişmiş, düşük ücretli işlemlere ve ekibin “sınırsız yenilik” işlemlerine izin vermek için özellikle 32Mb’ye yükseltilecek. Peki Bitcoin Cash bu gelişmelerle hedeflediği seviyeleri görecek mi?

Bitcoin Cash projesinde çalışan yeni bir grup insanı tanıtıyor

Bunun için, Bitcoin Cash iyi bir çalışma ile övünerek yazım sırasında, %6 oranında artışla 1.658 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bu büyük ilerleme, Bitcoin Cash’in 2.000 dolara doğru yol almasıyla, pek çok yatırımcının artık beklediği seviyelerin geleceğine dair bir işaret olabilir.

Bugün haberler, Bitcoin Cash projesinde çalışan yeni bir grup insanı tanıtıyor. Cash Konsorsiyumu (C2), uzun vadede Bitcoin Cash’in büyümesini kolaylaştıracak yeni standartlar oluşturmak için kurulmuş bir topluluk. Görevleri, Bitcoin Cash’in protokollerin ve kılavuzların geliştirilmesi yoluyla tüm potansiyeline ulaşmasını sağlamak. Bu topluluk, Bitcoin Cash’in akıllı sözleşmeler, tokenler ve ICO’ların yanı sıra akıllı bir para olduğuna inanıyor. Cash Konsorsiyumu konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Para insanlık için çok önemli. Bitcoin Cash ve Blockchain teknolojisi, finansal egemenliği tarihe özgü bir şekilde sağlar. C2’nin öncelikli amaçlarından biri, yaş, cinsiyet, milliyet veya finansal statüleri ne olursa olsun, bu faydaları tüm insanlara ulaştırmak.

Bitcoin Cash bu konsorsiyum ile neyi hedefliyor?

Baskın kripto para birimi bu gelişmelerle 2.000 dolara doğru kendi yolunu çiziyor gibi görünüyor. Bu açıklamanın fiyatlara henüz net bir etkisi olmadı. Ancak haberin Bitcoin Cash’in değeri üzerinde olumlu bir etki yaratacağı beklenmekte. C2’nin tanıtımı, daha fazla insanın paranın arka plan operasyonuna katılmaya başlayabileceği anlamına gelir. Ayrıca C2, sıradan insanların Blockchain devrimi içinde daha fazla rol oynayacağını da göstermekte. Bitcoin Cash ilerleme kaydediyor ve topluluk genişliyor.

Şimdilik analistler, Bitcoin Cash’in önümüzdeki haftaya kadar sağlam bir ilerleme kaydetmesini bekliyor. Şu an için yapılması gereken sadece Bitcoin Cash’in değerini takip etmek ve performansını yakından izlemek. Yükseltme ümit verici görünmekle birlikte, işler ters gidebilir ve elbette piyasalarda sert dönüşler alabilir. Bu nedenle bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını unutmayın!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin