Bitcoin Cash birinci yılını kutluyor.
Bitcoin Cash birinci yılını kutluyor.

Bitcoin Cash birinci yılını kutluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Ağustos 2017’de Bitcoin Core’dan çatallanan Bitcoin Cash birinci yılını kutluyor. Bitcoin Cash, işlemler için daha fazla alan sağlamak amacıyla, blok büyüklüğü gibi Bitcoin Core’un karşılaştığı sınırlamaların üstesinden gelmek amacıyla oluşturuldu.

BTC.com İş Operasyonları Başkan Yardımcısı Alejandro de la Torre, işlemlerde ölçeklenebilirlik sorununun blok büyüklüğünü artırdığında Bitcoin Cash tarafından tüm sorunların çözüleceğini söyledi. Ardından şu sözleri ekledi:

Daha büyük blok boyutları, her bloğa işlemlerin dahil edilmesi için daha fazla alan verir, bu da bekleme sürelerini ve işlem başına maliyeti düşürür, Blockchain’i daha kolay erişilebilir hale getirir.

Bitcoin Cash birinci yılını kutluyor: “Enflasyon krizi yaşanan ülkelerde fiat yerine Bitcoin Cash kullanılabilir.”

Torre ayrıca Bitcoin Cash’in büyük miktarlardaki işlemleri düşük maliyet ve yüksek hızda ele alabileceğini de söyledi. Şu anda, Bitcoin Cash’in blok büyüklüğü ağının tıkanıklık olasılığını ortadan kaldırarak 32MB’ye yükseltildi. Ayrıca, Venezuela örneğini ülke enflasyonunun tahmininin %40.000’den fazla olduğunu söyleyerek gösterdi. Bu ülkelerde, Bitcoin Cash, fiat yerine alternatif bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilir.

BTC.com, Bitcoin Blockchain’deki kaynaklara, araçlara ve coinlere erişim sağlayan Bitcoin topluluğu için dijital bir platformdur. Portal, yeni çıkarılan Bitcoin’in %25’ine sahip. Ayrıca, madencilik havuzları, cüzdan ve blok gezgini yönetme konusunda büyük bir bilgi ve deneyime sahiptir ve yaklaşık 5 milyar dolar değerinde Bitcoin Cash ve Bitcoin işlenmiştir.

BTC.com Başkan Yardımcısı, doğum günü coininin, toplumdaki yeniliklere dayandığından bahsetti. Bitcoin Cash’in bazı topluluk eğimli uygulamaları, OmniLayer kullanılarak oluşturulan akıllı sözleşmelerin bir protokol tabakası olan bir zincir sosyal ağı ve Wormhole olan Memo. OmniLayer aynı zamanda Tether [USDT] teknik özelliklerini şekillendirmek için kullanılan aynı protokol.

Bitcoin Cash doğum gününde 19 yeni hizmetini hayata geçirmeyi hedefliyor. Bunlardan bazıları Bitpay, Coinpayments, Coingate, Coindance, Viabtc. Aynı zamanda, 14 farklı projenin bir parçası olan JoyStream, OpenBazaar, diğerlerinin yanı sıra Torre’nin de belirttiği gibi 41 borsada mevcut.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bill Clinton, Ripple’ın Swell programında konuşmacı olarak yer alacak!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin