Ethereum (ETH), piyasa sinyalleri
Ethereum (ETH), piyasa sinyalleri

Ethereum (ETH), yatırımcıya alış fırsatı verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH), ABD doları karşısında 712,43 dolar seviyesine kadar yükseldikten sonra daha düşük fiyat düzeltmesi yaptı.
  • Dün, 675 dolar ve 665 dolarlık mevcut destek ile ETH/USD saatlik grafikte bozulmamış iki önemli yükseliş trendi hattının altını çizdi.
  • ETH/USD paritesi şu an iyi durumda ve 700 dolar seviyesinin üzerine geri çekilebilir.

Ethereum, ABD doları ve Bitcoin (BTC)’e karşı daha fazla kazanç elde etmek için iyi bir konumda. ETH/USD paritesi 675 dolara yönelik aşağı yönlü bir düzeltmeden sonra iyileşiyor. Ethereum şu 657 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum (ETH), piyasa sinyalleri

ABD doları karşısında ETH, 657 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ETH, 700 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördü ve 712,43 dolardan yüksek bir fiyat oluşturdu. Daha sonra, 712,43 dolarlık yüksek seviyeden aşağı yönlü bir düzeltme başlatıldı ve fiyat 690 doların altına düştü. Ethereum, son üst fiyat dalgasının %23,6 Fib düzelme seviyesinin altına düşerek, 635 dolardan en yüksek seviye olan 712 dolara çıktı.

Ancak, düşüş 675 dolar seviyesi destek alanı tarafından korundu. Görünüşe göre, son yukarı yönlü dalganın %38,2 Fib geri çekilme seviyesi, 712 dolarlık bölgede yüksek güçlü bir destek olarak hareket ediyor. Daha da önemlisi, dünün 675 dolar ve 665 dolarlık mevcut destek ile ETH/USD paritesi saatlik grafikte sağlam olan iki önemli yükseliş trendi çizgisinin altında kalıyor. Parite şu an 675 dolarlık destekten geri döndü ve şu anda 657 dolardan işlem görüyor. Yakında, 712 dolarlık yüksek salıncak seviyesini tekrar test etmek için tekrar 700 dolar seviyesini kırabilir. Yakın vadede 712,43 doların üzerinde yeni bir yükseliş şansı bile var.

Ethereum (ETH), yatırımcıya alış fırsatı verdi
Ethereum (ETH), yatırımcıya alış fırsatı verdi

Grafiğe bakıldığında, 675 dolar seviyesinin üzerindeki fiyat hareketleri çok olumlu. ETH alıcıları kontrolden çıktı ve fiyat daha fazla kazanç elde etmek için 675 doların üzerinde kaldı. ETH, 712,43 doların en yüksek seviyesinin üzerine kadar çıktı, fiyat belki de 725 dolar seviyesini kırabilir.

Teknik göstergelerle Ethereum (ETH), fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD şu anda negatif işaretleri olan düşüş bölgede.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI şu anda daha yükseğe çıkıyor ve 50 seviyenin üzerinde.

Büyük destek seviyesi: 675 ABD doları

Büyük direniş seviyesi: 712 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin