Teknik göstergelerle Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi
Teknik göstergelerle Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash (BCH) rallisine hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) daha da yükselerek, ABD doları karşısında 1.500 dolarlık direnci kırmayı başardı.

  • BCH/USD çiftinin saatlik tablosunda 1.505 dolarlık destek ile büyük bir yükseliş trendi hattı oluşuyor.
  • Parite yükselişte kalıyor ve yakın vadede 1.600 dolar seviyesini geçebilir.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.500 dolar seviyesinin üzerine çıkmakta. BCH/USD paritesinin 1.600 dolar ve 1.650 dolar seviyelerine doğru artış göstereceği tahmin ediliyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat desteği

BCH şu anda 1.544,43 dolardan işlem görüyor. ABD doları karşısındaki 1.200 dolarlık düşüşün ardından Bitcoin Cash’de daha da fazla artış oldu. BCH, daha sonra yükseldi ve 1.300 dolar ile 1.400 dolar gibi birkaç önemli engelin kırılmasında başarılı oldu. Hatta önemli bir yükseliş sinyali olan 1.500 dolar seviyesini bile kırdı. BCH alıcılarının tetikte olduğu ve fiyatın yakında 1.600 dolara yükselmeye devam edebileceği ön görülüyor.

BCH’ın son zamanların en yüksek seviyesi 1.565 dolar seviyesinde gerçekleşti ve alıcılar tam kontrol altında. Aşağı yönde bir ilk destek, son dalganın %23,6 Fib geri alma seviyesinin 1.328 dolardan 1.565 dolara yükselmesidir. BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.505 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trendi hattı da bulunmakta. Trend çizgisi desteği, son dalganın %38,2 Fib geri çekilme seviyesine yakın ve 1.328 dolardan 1.565 dolara yükseldi. Bu nedenle, fiyat şu anki seviyelerden düşerse, 1.510 dolar ve 1.505 dolar seviyelerinin güçlü destekleyici olması muhtemel.

Bitcoin Cash (BCH) rallisine hazır olun!
Bitcoin Cash (BCH) rallisine hazır olun!

Grafiğe baktığımızda 1.580 dolarlık bir bağlantı direnci trend çizgisi var. Trend çizgisinin üzerindeki kuvvet, kapıları yakın dönemde 1.600 dolarlık bir test ya da kırılma için açacak.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD için MACD, yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD için RSI şu anda aşırı alım seviyelerinin yakınında.

Başlıca destek seviyesi: 1.505 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 1.600 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin