Bitcoin Cash (BCH) hard forku ile ilgili yorumlar

Bitcoin Cash (BCH) hard forku destanı devam ediyor: BCHABC, BCHSV’nin üzerinde fiyat açısından yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) hard forku son birkaç hafta boyunca kripto sektöründe çok dikkat çekti. Forkun son ürünü iki farklı kripto paranın oluşturulmasıydı: Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV. ABC ekibi Bitcoin.com CEO’su Roger Ver ve Bitmain CEO’su Jihan WU tarafından yönetildi. SV ekibi nChain’in Craig Wright ve Calvin Ayre tarafından yönetildi. Şu anda BCHABC, hem blok hem de fiyat olarak BCHSV’nin önünde.

BCHABC ve BCHSV son fiyat durumu

Yazım zamanında Bitcoin Cash ABC, hala piyasa değeriyle %12 oranında düşüşte. 24 saatlik satış hacmi 67,6 milyon dolar olarak gerçekleşti ve kripto para 233 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para biriminin hacminin çoğunluğu, tüm BCHABC ticaretinin 24,436 milyon dolarlık kısmını elinde bulunduran Binance’den geldi. Binance’yi toplam BCHABC ticaretinin %9,40’ını yöneten Poloniex takip etti.

Bitcoin Cash ABC 24 saatlik grafik | Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin Cash ABC 24 saatlik grafik | Kaynak: CoinMarketCap

Ayı piyasası, Craig Wright’ın projesine karşı hiçbir merhamet göstermedi, kripto para birimi ise %29 oranında düştü. BCHSV, hala piyasaya sürülmeyen piyasa değeri ile 87,56 dolar seviyesinde işlem görüyor. BCHSV tarafından tutulan 94,9 milyon dolarlık 24 saatlik piyasa hacmi, BCHABC’den daha üstün. Binance tüm BCHSV ticaretinin %32,05 ile burada da üstünlüğe sahip.

Bitcoin Cash SV 24 saatlik grafik | Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin Cash SV 24 saatlik grafik | Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin Cash (BCH) hard forku ile ilgili yorumlar

Hard fork ile ilgili Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, şunları söyledi:

Niçin madenciler karar verirken bu kadar dram var? Dram hakkı olmamalı… En çok tercih edilen kazanmalı!

ABC ağının muazzam bir savunucusu olan Roger Ver de konuya yönelik şunları söyledi:

Ben, gerçekten hard forkun etkilerini tam olarak bilmiyorum. Tüm toplum için hem iyi hem de kötü olabilir. Tıpkı Y2K korkusu gibi, biliyorsunuz. Herkes uçaktan gökyüzünden düşmesini bekliyordu ama sonunda hiçbir şey olmadı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin