Ethereum çok sert çakıldı: Günlük kayıp yüzde 30'u geçti
Ethereum çok sert çakıldı: Günlük kayıp yüzde 30'u geçti

19 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH erimeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Kasım Ethereum fiyatı için kritik noktaları şöyle belirledik:

  • Ethereum geçen hafta 170 dolar kadar geri çekildikten sonra son günlerde bu seviyeye tutunma mücadelesi gösteriyordu.
  • Kısa vadede 180 doların altındaki 100 saatlik HO geçilemeyince yeni günde ağır bir satış baskısı geldi.
  • 100 HO seviyesinin (175 dolar) hemen altında başlayan düşüş ralli ile ETH/USD paritesi an itibarıyla 155 dolar seviyesine kadar geriledi ve düşüş devam etme eğiliminde.

19 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Piyasa sermayesinin yılın rekor düşüşlerine devam ederken bu durum başta Ethereum gibi yüksek sermayeli coinleri de etkileyerek, yılın düşük seviyelerini yenilemelerine neden oluyor.

Ether bu yaşanan son düşüş dalgası neticesinde 155 dolara kadar gerilemiş durumda. Satışların bir panik havasında hızlı şekilde gerçekleştiği ETH/USD paritesinde tüm göstergeler güçlü satış sinyali verirken bu sene ilk defa görülen bu rakamların nerede dip bulacağı ise piyasa tarafından belirsizliğini koruyor.

Geçen hafta yaşanan düşüş ile yaklaşık yüzde 18 oranında değer kaybı yaşadı. Sonrasında toparlanmayı başaramayan ETH, mevcut fiyatı ile şu an yüzde 10 civarında bir kayıp yaşıyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik fiyat grafiğinde mevcut yatay fiyat hareketleri ile bir miktar alıcı yönlü sinyal veren MACD göstergesi başlayan düşüş hareketi ile beraber hızlı bir şekilde satış bölgesine taşındı.  Stokastik göstergenin aşırı alım bölgesinden dik bir şekilde güneye yöneldiği görülüyor. Henüz aşırı satım yapılmadığına dair bir hareket yok. Aşırı satım bölgesine kadar satışların devam etme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

RSI göstergesi ise 19 seviyesi ile güçlü bir satışın devam ettiğini yansıtırken CCI göstergesi ise rekor düşük seviyesi ile negatif yönlü güçlü bir trendi işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin