Coinbase, Bitcoin Cash (BCH) hard forku için desteğini açıkladı

Bitcoin Cash (BCH) hard forku bir destekçiye daha kavuştu: Coinbase

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Kasım’da, kullanıcılar açısından en büyük kripto para birimi borsası olan Coinbase, yaklaşmakta olan Bitcoin Cash (BCH) hard forku için destek vereceğini doğruladı.

Coinbase, Bitcoin Cash (BCH) hard forku için desteğini açıkladı

Kripto para şirketi Coinbase, web sitesinde yayınladığı bir bildiride Bitcoincash.org tarafından ortaya konan hard forkun yayınlanmış yol haritasını desteklemeye hazır olduklarını belirtti. Yol haritası, topolojik işlem emri kısıtlamasını kaldırmanın yanı sıra kanonik işlem emrinin uygulanmasını da beraberinde getiriyor.

Coinbase ayrıca, 15 Kasım’da gerçekleşecek olan ve kullanıcılara yönelik işlem kesintilerini en aza indirgemek için öngörülen hard forku denetleyeceklerini de belirtiyor. Şirket ayrıca, hard forkun, Coinbase tarafından belirlenen güvenlik standartlarına uygun olmasını sağlayacağını da ortaya koyuyor.

Basic Attention Token, Coinbase Pro’ya eklendi

Coinbase ayrıca, Bitcoin Cash işlemlerinin platformda tekrar başlamasıyla ilgili belirli bir tarih vermedi. Şirket, ilk olarak hard forkun tüm yönlerini araştırmaya odaklandı. Borsa konuya yönelik şunları söylüyor:

Yükseltme tamamlandığında, ağı değerlendirip gönderim ve almaların yeniden etkinleştirilmesi dahil olmak üzere uygun adımları atacağız. Müşterilerimize yükseltme süreci boyunca ve ağın fikir birliğine varmasından sonra forkun sonuçları hakkında bilgi vereceğiz.

Ayrıca bugün Coinbase,  Basic Attention Token (BAT) parasının Coinbase Pro’ya eklendiğini de duyurdu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin