Hard forkun Bitcoin Cash fiyatına olası etkileri
Hard forkun Bitcoin Cash fiyatına olası etkileri

Bitcoin Cash (BCH) fiyatına neler oluyor? Yeni bir boğa koşusu görebilir miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı son günlerde neredeyse %25 oranıda arttı. Bu, ağın önümüzdeki haftalarda bir hard fork yaşayacağı gerçeğinden kaynaklanıyor. Ticaret hacimleri de son 24 saatte 1,4 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Bitcoin Cash (BCH) yeni bir boğa koşusunda gibi görünüyor

Popüler kripto para birimi Bitcoin Cash yeni bir boğa koşusunda gibi görünüyor. 2 Kasım’da BCH, 420 dolara yakın işlem gördü. Birkaç saat önce, BCH kripto para başına 584 dolara ulaştı. Bu sadece birkaç günde yaklaşık %40’lık bir artışı temsil ediyor.

Bu fiyat hareketi piyasa için çok önemli. Kripto para birimleri son aylarda bir ayı trendinde faaliyet gösteriyor ve duygu çok olumsuz oldu. Yatırımcılar Bitcoin Cash‘e yönelmeye başladılar, çünkü 15 Kasım’da yeni bir hard forkla karşılaşacak.

bitcoin cash hard forku

Yatırımcılar bu durumdan kâr elde etmeye çalışıyor

Yatırımcılar bu durumdan kâr elde etmeye çalışıyorlar. BCH sahipleri, Bitcoin Cash Blockchain’inde oluşturulan yeni tokene eşdeğer bir miktarını alacaklar. Bitcoin Cash’in son günlerde yaşadığı bu fiyat hareketi de geçmişte gerçekleşen diğer hard forklarla karşılaştırılabilir.

Bitcoin Private oluşturuldu ZClassic sadece birkaç haftada %9.500 büyüdü. Bitcoin Private, Bitcoin ve ZClassic’in bir forku. Aynı zamanda, Bitcoin Cash Bitcoin’den fork attığında, önceki haftalarda önemli bir fiyat artışı yaşadı.

Yeni hard fork Binance dahil pek çok borsa tarafından desteklenecek

Bitcoin Cash ile ilgili hacmin çoğu Asya’dan geliyor. İşlem hacmi açısından en aktif borslara OKEx, Binance ve Huobi. Daha önce açıklandığı gibi, yatırımcılar yeni forkla madenden daha fazla para almak için mümkün olduğu kadar çok BCH depolamaya çalışıyorlar. Yeni hard fork Binance dahil olmak üzere farklı kripto para birimi işlem platformları tarafından desteklenecek.

Binance, dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası. CoinMarketCap’e göre Binance son 24 saatte 772 milyon dolar kazandı. Borsadaki en önemli ticaret çiftleri BCC/BTC, BTC/USDT ve BCC/USDT’dir. BCH topluluğu, Craig Wright ve Bitcoin ABC’nin yeni fork önerileriyle neler olacağını tartışıyor. Bir şey açık, spekülatörler geçmişte olduğu gibi bu hard forktan kâr etmeyi umuyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin