Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor
Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor

Stellar Lumens (XLM) 1 dolara göz kırpıyor: Piyasanın sessiz kazanan parasının Coinbase listelemesi yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bireyler arasındaki ödemeleri kolaylaştırmaya adanmış işletmeler söz konusu olduğunda, hangi Blockchain’in kullanılacağının ve hangi fintechlerin işe alınacağının seçimi büyümeleri için hayati önem taşıyor. Bununla birlikte, kripto ve fiat bazlı fintechler arasındaki ilişki, dijital paraların açığa çıkmasıyla sonuçlandı. Peki piyasanın sessiz kazanan parası Stellar Lumens (XLM), Coinbase’ye mi ekleniyor?

Coinbase, Stellar Lumens (XLM) parasını platformuna eklemek için inceliyor

XRP ve Stellar sınır ötesi işlemleri veya çeşitli ödeme türlerini işlemek için Blockchain çözümlerini benimsemeye çalışan bankalar ve firmalar söz konusu olduğunda en önde yer alan projeler. Stellar’ın takip ettiği pazarlama stratejisi, iş ortağı listesini genişletmeye dayanıyor. Bu nedenle ödeme transfer teknolojisini daha geniş bir kesim tarafından kullanılıyor. Platform, genişleme için gerekli olan mimariyi getirmek için sürekli kendini geliştiriliyor.

Kuşkusuz, yerel tokeni XLM fiyatı borsaların getirdiği herhangi bir sağlam ilerleme veya varlık desteğinden etkileniyor. Önde gelen kripto para platformundan biri olan Coinbase, 6 kripto parayı borsaya eklemek için incelediğini Twitter aracılığıyla duyurdu. Daha önce bildirdiğimiz üzere bu kripto paralar: Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) ve 0x (ZRX).

Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor

Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor

Geçtiğimiz haftalarda altı paranın iki tanesi Coinbase’den gelen desteği memnuniyetle karşıladı ve Kasım ayında kalan diğer dört kripto para borsaya eklenmeyi bekliyor. 16 Ekim 2018 tarihinde Coinbase, 0x (ZRX) altcoinini Android ve IOS uygulamalarında başlattı. İki hafta sonra -2 Kasım 2018 San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase Pro, platformuna Basic Attention Token (BAT) eklediğini açıkladı.

Listelemeden bu yana BAT/USD çifti, son 24 saatte önde gelen kripto paralar arasında %14,03 ile en yüksek kazanca ulaşan kripto para olarak yükseliş eğilimini devam ettiriyor. Bu, önümüzdeki günlerde yaşanacak bir fiyat rallisinin sadece başlangıcı olabilir.

Stellar Lumens’in piyasadaki en büyük altıncı kripto para olduğu ve büyük bir yatırımcı ve topluluk desteğini de arkasında bulundurduğu göz önüne alındığında Coinbase listelemesi gereken dört kripto para arasında önceliğe sahip olduğu ortaya çıkıyor. Böyle bir listeleme XLM HODler için bir oyun değişikliğine neden olabilir. 29 Ekim’de gerçekleşen büyük düşüşün ardından Stellar, BCH ve XRP iyi bir iyileşme gösteren kripto paralar arasında yer alıyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin