Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 23 Aralık
Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 23 Aralık

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 23 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBitcoin Cash (BCH) şu anda dip seviyelerden yükselme çabası içinde bulunuyor. Altcoin, 21 Aralık’ta 379 $ ‘a yükseldi, ancak dünkü güçlü satış dalgasıyla, 308 $’ a kadar geriledi. Satışlar bugünde devam etti ve BCH bir ara 275 dolar dip seviyesini gördü.

Süreçte bir kilit destek çifti ihlal edilirken, token piyasada ani bir toparlanma veya daha fazla düzeltme ile karşılaşabileceğinden, kısa vadeli grafikteki belirsizlik Bitcoin Cash için belirgin. Şu an, Bitcoin Cash 5,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipti ve grafiklerde 6. sırada yer alıyor.

kaynak: tradingview

Bitcoin Cash’in grafiğinde tespit edilen en yüksek ve en düşük seviyeler Kasım sonundan bu yana aynı olup 266 $ ve 347 $ ‘lık bir aralık büyük ölçüde korunmuş. Ancak Bitcoin yeni ATH’sine ulaştıktan sonra bazı değişiklikler olması gerekirdi.

Bitcoin Cash, kolektif piyasadan çekişini kaybetti ve son düşüşü, Bitcoin ile zayıf bir korelâsyon örneği olarak yorumlanabilir. Şu anda 308 dolar desteğini kaybettikten sonra 275 dolara kadar düşen BCH,  yeniden 300 dolar bandını kazanma mücadelesi veriyor.

Yükselişte bir toparlanma varlığın 347 dolara geri dönmesini sağlayabilir, düzeltmenin devam etmesi altcoini 260 dolara kadar sürükleyebilir.

BCH/USDT için pazar koşulları

EMA değerleri, grafiklerde birbirine yaklaştıkça bir tersine dönüş sinyali ediyor. Yükseliş dönemine doğru bir kaymanın bir olasılık olarak kalmaya devam ediyor. Stokastik RSI, aşırı satım bölgesindeki yerleşimin kesinlikle kısa vadeli bir olay olduğunu gösteriyor. MACD ise düşüş döneminin devam edeceğine sair sinyaller veriyor.

Sonuç

Bitcoin Cash’in fiyat hareketi şu anda son derece değişken ve ileriye dönük fiyat dalgalanmaları beklenebilir. Değerin 300 doların üzerinde kalabilmesi olumlu bir işaret, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde trend hızla değişebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin