featured

Yatırımcıların güveni yüksek: Bitcoin Cash (BCH), piyasadaki düşüş trendinden yara almadan çıkabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta konsolidasyon aşamasını sürdüren Bitcoin (Cash) BCH, piyasa genelindeki satış fırtınasından etkilenmiyor gibi görünüyor. Bitcoin Cash, 200 günlük EMA seviyesindeki önemli desteği ve 180 dolardaki %61,80 Fibonacci seviyesi sayesinde yatırımcılarının güvenini kazandı.

YTD’deki %96’lık büyümeyle BCH kârlı bir yatırım olduğunu kanıtladı ve bu olağanüstü getiriyle diğer altcoin’leri geride bıraktı. Ancak 2023’teki en yüksek seviyeden %42’lik düşüş, yükseliş trendinin devamının sorgulanmasına sebep oldu.

Bitcoin Cash BCH

BCH fiyatı, günlük grafikte potansiyel bir tersine dönüşü yansıtan teknik göstergelere sahip. Stokastik RSI ve günlük RSI çizgileri aşırı satış bölgesinden yükselişle bir toparlanmaya işaret ediyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatının sıradaki hareketi ne olacak?

4 saatlik grafikteki fiyat hareketi, yükseliş trendini desteklemeye hazır görünüyor. Bitcoin Cash fiyat hareketi, hafta boyunca süren konsolidasyon sırasında 180 dolar ile 190 dolar seviyeleri arasında işlem görerek çift dipli bir model oluşturdu.

Ayrıca 4 saatlik RSI çizgisi, konsolidasyon aralığında büyük bir yükseliş eğilimi göstererek olumlu kırılma şansını da artırıyor.

Kısa vadeli grafikteki düşük fiyat reddi sayesinde BCH fiyatı bir geri dönüş yapabilir. 61,80 Fibonacci seviyesinden ve 200 günlük EMA’dan geri dönüş, fiyatın 200 doların üzerine çıkmasına yardımcı olabilir. Başlayacak bu yukarı yönlü hareket sonucunda ilk hedef 228 dolar seviyesinde olacaktır.

Tersinde, Bitcoin Cash fiyatı 175 doların altına düşerse aşağı yönlü hareket sonucunda 150 dolara bir düşüş gerçekleşebilir.

CoinPedia

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin