featured

Popüler analistten endişelendiren SOL fiyat analizi: “Yakında yeni düşüşler gelebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analist Benjamin Cowen bugün bir tweet’te Solana (SOL) fiyatının yakında yeni bir düşük seviyeye gidebileceğini düşünüyor. Günlük grafikte simetrik bir üçgen modeli oluşmuş durumunda. Bu da bir kırılmanın yakın olduğuna işaret eder.

SOL, son 24 saatte %1,76 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 20,65 dolar civarında işlem görüyor.

Popüler bir kripto para analisti olan Benjamin Cowen bu sabah attığı bir tweet’te Solana (SOL) fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde en düşük seviyelere ulaşarak bu ayı piyasası için yeni bir fiyat tabanı oluşturabileceğini öngördü. Bundan sonra altcoin’in, önceki döngüde Cardano (ADA) ile görülen fiyat hareketine benzer şekilde artmaya başlayacağına inanıyor.

SOL

CoinMarketCap verilerine göre SOL bu yazının yazıldığı sırada 20,65 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatte %1,76 oranında düşüş yaşamasına rağmen son 1 haftadaki kaybı %12,05’e ulaştı.

Gözde altcoin’in günlük grafiğinde simetrik bir üçgen modeli oluştu. Bu da Ethereum katili olarak adlandırılan altcoin’in yakında bir kırılma yaşayabileceğini gösteriyor. Bu model doğrulanırsa ve fiyat düşüş eğilimi gösterirse, kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki hafta boyunca kritik destek noktası olan 17,10 dolar seviyesini yeniden test edebilir.

SOL fiyatı toparlanabilecek mi?

Öte yandan yükseliş eğilimi gösteren bir kırılma, gözde altcoin’in fiyatının önümüzdeki hafta 22,10 dolar ve 25,80 dolar seviyelerine yükselmesine olanak sağlayabilir. Bu aşamadan sonra fiyat önümüzdeki iki hafta içinde 34,60 dolara fırlayabilir.

Yatırımcılar, son birkaç gün içinde günlük grafikte önemli bir kısa vadeli düşüşün tetiklenebileceğini dikkate almalıdır. Çünkü, 9 günlük EMA çizgisi 50 günlük EMA çizgisinin altına düştü.

Ayrıca 20 günlük EMA çizgisi 50 günlük EMA çizgisinin altına geçmeye çalışıyor. Önümüzdeki 48 saat içinde bu iki teknik göstergenin kesişmesi Solana fiyatının orta vadede negatif bir trende girdiğinin sinyali olacaktır. Bu teknik modelin doğrulanması durumunda gözde altcoin’in fiyatı, Benjamin Cowen’ın öngördüğü gibi grafikteki en düşük seviyeleri görebilir.

CoinEdition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin