Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

Bitcoin Cash (BCH) 100 dolara yükseldi ve Litecoin’den koltuğunu geri aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasaları, düşüş momentum belirtileri göstermeye başladığında, işler oldukça karmaşık bir hâl aldı. Bitcoin Cash (BCH) söz konusu olduğunda, şu anki fiyat momentumuna razı gibi görünüyor. 100 doların biraz üstünde bir değerle, önümüzdeki günlerde getirecekleri oldukça ilginç olacak. Yükselişin devam etmesi ise açık nedenlerle her zaman zor olacak.

Bitcoin Cash (BCH) eski günlerine dönmek istiyor

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı kısa bir süre önce tekrar üç haneli rakamlara ulaştı. 2018’de görülen genel düşüş eğilimi söz konusu olduğunda bu tamamen normal olsa da, bunun uzun sürmemesi gerektiği de açıktır. Bu haliyle, mevcut geri gelme çabaları oldukça ilgi çekici bir durumda. Genel işlem hacmi oldukça zayıf görünse de, kasaya yansıyan kazançlar her zaman eğlenceli.

Bitcoin Cash (BCH) haftalık fiyat grafiği
Bitcoin Cash (BCH) haftalık fiyat grafiği

Son 24 saat içinde Bitcoin Cash’in USD ve BTC değerinde %10’luk bir artış oldu. Bu, özellikle de Bitcoin ve diğer bazı para birimlerinin geri çekildiğini bir süreçte oldukça büyük bir artış sayılır. Ancak bu durum, Bitcoin Cash gibi büyük altcoinlerin geleceği için genellikle iyi bir şey değildir.

Sosyal medyada şu anda Bitcoin Cash ile ilgili çok fazla aktif bir tartışma yok. Ancak, Changelly borsasında tuhaf bir gelişme var. Ticaret platformu, BCH ağ güncellemesini takiben BCHABC mevduatlarını ve para çekme işlemlerini etkinleştirdi. Ama hala BCHABC olarak kripto parayı etiketliyor.

Litecoin (LTC) harekette: LTC, 3 kripto parayı deviriyor

Trader’lar Litecoin’den tekrar bir hamle bekliyor

Bitcoin Cash fiyat sıçramaları ile ilgili olarak daha ilginç gelişmelerden biri, Litecoin’i piyasa değeri açısından geçmesidir. Her iki kriptonunda da birbirini takip etmesine rağmen, bu durum hafta başlarında biraz farklıydı. Litecoin atağı, insanların zihninde hala yenidir ve trader’lar bunu beklenmedik bir zamanda tekrar ortaya çıkarabilir.

Zıplamadan (flappening) bahsetmişken, Pebonacci kullanıcısı “backflappening” ın yürürlükte olduğunu doğruladı. Bu çok iyi bir şey olabilir, Litecoin, biraz daha fazla nüfuza sahip gibi görünse de, bu gibi tartışmalar her zaman ilgi çekicidir.

100 dolar seviyesini geri gelmek, Bitcoin Cash için oldukça ümit verici olsa da, 2018’in büyük bir bölümünde bu altcoin için herhangi bir büyümeyi sürdürmek oldukça daha önemlidir. Bu nedenle, bu fiyat seviyesinin öngörülebilir bir gelecekte sürdüreceği kesin değildir. Piyasaların nasıl geliştiğini asla bilinemez. Bu yıl birçok farklı şekilde oldukça öngörülemez bir hal aldı ve kim bilir yıl bitmeden sürprizlerle dolu iki hafta daha yaşayabiliriz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin