Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için izlenecek önemli seviyeler
Bitcoin Cash analizi: BCH için sıradaki hamle ne olacak?

Bitcoin Cash analizi: BCH için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin piyasası gibi Bitcoin Cash piyasası da kısıtlı bir harekete tanık oluyor. Dijital varlık, yazım sırasında 405 dolardan fiyatlandırıldı, ancak düşüş yönlü sinyaller veriyor. Bu arada, BCH’nin piyasa değeri 7,49 milyar dolara düştü ve CoinMarketCap listesinde dokuzuncu sıraya geldi.

6 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin Cash grafiği, fiyatın 500 dolardan mevcut fiyatı yaklaşık 405 dolara olan yolculuğunu vurguladı. Azalan kanal, bu aşağı yönlü trend fiyatını 393,22 dolarlık mevcut desteği ile ana hatlarıyla açıkladı. Bu durum, kripto para düşüş eğilimi içinde olduğunu da gözler önüne seriyor.

BCH için teknik göstergeler ne anlatıyor?

Azalan kanalın başlangıcından beri, 50 hareketli ortalama mumların üzerine çıkmıştı. Bu haberin yazıldığı sırada artan boşluk, fiyatın mevcut eğilimini sürdürebileceğini gösteriyor.

Bitcoin Cash’in fiyatı destek seviyesinin üzerinde kaldı, ancak bir düşüş mümkün. Bollinger Bantlarının uzaklaşması, artan oynaklık gösterirken piyasa düşüş eğilimi gösteriyor. Kanal boyunca daha fazla fiyat dalgalanması bir olasılık olabilir. Sinyal hattı da mumların üzerinde kaldı ve bu da fiyatın düştüğünü gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi, denge bölgesinden düşerek aşırı satım bölgesine yaklaştığı için satış baskısında bir artış olduğunu teyit etti. Fiyat 393 doları tutamazsa, 336 dolara kadar düşüş görebiliriz.

Sonuç

Bitcoin Cash piyasası kademeli bir düşüşe tanık oluyor ve benzeri görülmemiş bir volatilite çıkmadıkça yolculuğuna düşerek devam edebilir. Fiyat daha önce desteğin altına düştü ve oluşan alçalan kanal 366 dolarda destek sundu. BCH satış baskısına boyun eğerse, 336 dolara kadar düşebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin