Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink ve Synthetix fiyat analizi: LINK kötümser, SNX ise ATH yaptı – Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, kritik direncinin ve desteğinin orta noktasında işlem görüyor ancak bu haberin yazıldığı esnada düşüş sinyalleri veriyor. Synthetix ise yükseliş döngüsünün birkaç seans daha sürmesi öngörüldüğü için başka bir rekor seviyeyi geçti.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Ayılar 22,24 dolarlık desteğe doğru hareket ederken, Chainlink 23,8 dolar direnç seviyesinde reddedildi. Dahası, ticaret hacmindeki düşüş ve bastırılmış satın alma aktivitesi, ayıların fiyatı destek işaretinin altına çekebileceğini ve son 30 günde LINK’i %90’ın üzerinde yükselten ivmenin sona erdiğini gösterdi.

Chaikin Para Akışı da keskin bir şekilde düştü ve son birkaç seansta güçlü sermaye çıkışlarına işaret etti. Ancak MACD, satış baskısının grafiklerde güçlü bir aşağı doğru hareket için ivme kaybettiğini öne sürdü. 22,24 dolardaki destek devam ederse, kısa vadede LINK için bir miktar yatay hareket beklenebilir.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Synthetix, son 24 saat içinde fiyat %9’un üzerinde arttığı için tüm zamanların en yüksek seviyesini daha yakaladı. Yükseliş trendi, 20-SMA (mavi) ve 50-SMA (sarı) ile vurgulandı zira şamdanlar son birkaç gün içinde her iki hareketli ortalamanın üzerinde işlem gördü. Ticaret hacimleri de dünden bu yana %10 artışla 322,9 milyon dolara ulaştı.

Son birkaç seansta şamdanların kırmızıya dönmesiyle SNX piyasasında bir miktar düşüş görüldü. Fiyatlar ayrıca Bollinger Bantlarının üst bandında işlem gördü ve bir tersine dönüşü gösterdi. Ancak Awesome Osilatör yükseliş momentumunun güç kaybetmeye yakın olmadığını gösterdiğinden boğalar SNX’i yukarı doğru itmeye devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin