Bitcoin'in 8.000 doların altına düşme ihtimali var mı? Analistler cevaplıyor
Bitcoin'in 8.000 doların altına düşme ihtimali var mı? Analistler cevaplıyor

Binance’den kaldırılan kripto paralar, sert düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance Borsası, 12.10.2018 tarihinden itibaren “Bytecoin (BCN), ChatCoin (CHAT), Iconomi (ICN) ve Triggers (TRIG)” kripto paraları için tüm trading çiftlerinde işlem yapmayı bırakıp durdurmaya karar verdi. Bu açıklamayı takiben Binance’den kaldırılan kripto paralar, ciddi değer kaybına uğradı.

Binance Borsası 4 kripto parayı platformundan çıkarıyor

Binance’den kaldırılan “Bytecoin (BCN), ChatCoin (CHAT) ve Triggers (TRIG)” kripto paraları fiyatlarda ciddi düşüşler yaşıyor. Borsadan çıkartılan dördüncü proje olan Iconomi (ICN) için hasar henüz büyük değil.  Binance bugün yaptığı açıklamada, borsada listelenen tüm projeleri incelediklerini ve dört projenin kalite standardını karşılamadığı sonucuna vardı.
Borsa bu kripto para ve tokenlerin geri çekilmesini, 12.11.2018 10:00 (UTC) tarihine kadar desteklenmeye devam edeceğini belirtiyor.

Bytecoin (BCN) fiyat gradiği
Bytecoin (BCN) fiyat gradiği

Binance’den kaldırılan kripto paralar, ciddi düşüşler yaşıyor

Yazım sırasında Bytecoin (BCN), %20’den fazla değer kaybıyla 0,001770 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bytecoin şu anda 333,5 milyon dolarlık piyasa değeriyle 30. sırada yer alıyor.

ChatCoin (CHAT) fiyat grafiği
ChatCoin (CHAT) fiyat grafiği

Yazım sırasında ChatCoin (CHAT), %21 oranında değer kaybıyla 0,108 dolar seviyesinden işlem görüyor. ChatCoin şu anda 75 milyon dolarlık piyasa değeriyle 309. sırada yer alıyor.

Triggers (TRIG) fiyat grafiği
Triggers (TRIG) fiyat grafiği

Yazım sırasında Triggers (TRIG), %37,5 fazla değer kaybıyla 1,17 dolar seviyesinden işlem görüyor. Triggers şu anda 37,6 milyon dolarlık piyasa değeriyle 447. sırada yer alıyor.

 Iconomi (ICN) fiyat grafiği
Iconomi (ICN) fiyat grafiği

Yazım sırasında Iconomi (ICN), %9’den fazla değer kaybıyla 2,17 dolar seviyesinden işlem görüyor. Iconomi şu anda 214,4 milyon dolarlık piyasa değeriyle 141. sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin