29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 4 Ekim fiyat görünümü: BCH 510 doların üzerinde yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 4 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün 200 HO seviyesinin altına sarktıktan sonra hızlı bir düşüş yaşadı ve 507 dolar seviyesini gördü.
  • Dünkü saatlik kapanışlar 510 doların üzerinde kalırken, yükselişler ise 520 dolarda sınırlı kalarak yatay fiyat hareketlerine şahit olduk.
  • Düşüşün 510 dolarda sınırlı olması BCH’nin dolar karşısında alıcı bulmasına neden oldu. Ve BCH/USD paritesi gün sonuna doğru hızlı bir yükseliş ile yine 200 HO seviyesi olan 530 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında yüzde 1,88 oranında yükseliş kaydederken, Bitcoin karşısında ise fiyatı hemen hemen aynı kaldı.

Bitcoin Cash 4 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash dünün ilk saatlerindeki fon çıkışları ile gerileme gösterirken, fiyatı yine 510 doların üzerinde tutunmayı başardı. Son zamanlarda 510 dolar sınırı BCH/USD paritesi için önemli bir destek seviyesi olarak karşımıza çıkıyor.

510 -515 dolar üzerinde gelen alışlar ise son görünümde BCH’yi 530 dolar seviyesinde kadar çıkardı. Fakat öğle saatlerinde doğru dinamik direnç görevi gören saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamalar geçilemedi.

Gün içerisinde bu dinamik direnç seviyelerini geçmeyi test edebilecek olan BCH, başarılı olması durumunda yeni alıcılarında katılması ile bir yükseliş momentumu yakalayabilir. Ve bu yükseliş Bitcoin Cash’i kısa vadede 550 dolara kadar taşıyabilir.

Aksi halde saatlik hareketli ortalama seviyeleri geçilememesi durumunda BCH/USD paritesi yeniden 510 dolar desteğine doğru hareket edebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD saatlik grafiğinde pozitif bölgede bulunan MACD’nin düşüş eğilimli çubukları dikkat çekiyor. Bu düzeltmenin 520 dolar seviyelerine kadar olabileceğini gösteriyor.

Stokastik göstergenin ise aşırı alım bölgesinden çıkıp aşağı yönlü salınımı BCH’nin dolar karşısında kısa vadede negatif durumunu destekler nitelikte. Öte yandan 55 seviyesinde olan RSI ve 100 seviyesinin altındaki CCI kararsız bir görünümde yatay olarak seyrediyor diyebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin