bitcoin cash 31 temmuz
Bitcoin Cash 31 Temmuz fiyat görünümü: BCH orta vadeli trendini kırdı!

Bitcoin Cash 31 Temmuz fiyat görünümü: BCH orta vadeli trendini kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 31 Temmuz fiyat görünümündeki önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash fiyatı dün yaşanan düşüş ile beraber orta vadeli yükselişin trendinin altına sarktı
  • BCH yeni düşüş trendi saatlik grafikte teyit edilirken, daha uzun vadede hareketli ortalamaların konumu takip ediliyor.
  • BCH için bugün tarihli en kritik seviye, 4 saatlik grafikteki dinamik destek rolünü alan 200 basit hareketli ortalama olarak görülüyor.

Bitcoin fiyatı dolar karşısında son 24 saat içerisinde yüzde 2,60 düşüş ile 797 dolardan el değiştirirken, Bitcoin karşısında ise yüzde 1,40 düşüş ile sabah seansını kapattı.

Bitcoin Cash 31 Temmuz teknik analizi

Temmuz ayının 12’sinde yaklaşık 680 dolar seviyelerinden başlayan yükseliş hareketi bu tarihe kadar 900 dolar seviyelerine yakın yükselişler göstererek dalgalı bir şekilde ilerledi. Bu yükselişin oluşturduğu trend çizgisi ise Grafikte de görüldüğü üzere dünkü fiyat hareketlerinin aşağı yönlü olması ile kırılmış gibi gözüküyor. Temmuz ayının son gününe girdiğimiz bugün de BCH fiyatının aşağı doğru salınması, bu ana yükseliş trendinin sonlamasını teyit ediyor.

Fakat Bitcoin Cash fiyatını 4 saatlik grafikte incelediğimizde, trend yönü tayini için kullandığımız 100 ve 200 basit hareketli ortalama seviyeleri orta vadede henüz düşüş sinyali vermediği de dikkat çekiyor. Öyle ki geçen hafta gerçekleşen büyük çaplı diyebileceğimiz yükseliş 100 HO’yu 200 HO üzerine taşıdı. Ve şimdiye kadar gelen BCH satışları orta vadede bu ortalamalara etki edecek kuvvette değil.

Buna göre mum grafiği olarak trendin bozulduğunu teyit etmemize rağmen, hareketli ortalamalardan henüz bir sinyal almadık.

BCH fiyatı şu an 790 – 800 dolar bandı ile 4 saatlik grafikte 200 hareketli ortalamanın üzerinde tutunmaya çalışıyor. Günlük bu seviyenin üzerinde kapanışların ise Bitcoin Cash fiyatını arttırma özelliği bulunuyor. Fakat olası bir altına sarkma durumunda ilk olarak 760 dolar sonrasında ise 720 dolara kadar bir yol gözüküyor. Bu yüzden BCH pozisyonunda olanların 200 HO altında stop koymalarında fayda görüyoruz.

Bitcoin Cash günlük önemli destek ve direnç seviyeleri

3. direnç 863,77
2.direnç 843,48
1.direnç 830,95
Pivot   810,67
1.destek 790,38
2. destek 777,85
3.destek 760,57

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin