bitcoin cash 26 Eylül
Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

Bitcoin Cash 27 Ağustos fiyat görünümü: BCH için kritik seviye 530 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 27 Ağustos fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün piyasanın yatay gitmesine nazaran 515 dolar seviyesine kadar bir düşüş yaşadı.
  • BCH/USD paritesi 515 dolar seviyesinde tutunarak hafif dalgalı olmak üzere yatay fiyat hareketleri ile haftayı tamamladı.
  • Bitcoin Cash’in an itibarıyla yeni bir yükseliş izlenimi vererek, yeniden 530 doları geçme girişimlerini görüyoruz.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 1,90 oranında yükselirken, Bitcoin karşısında ise hemen hemen fiyatını korudu.

Bitcoin Cash 27 Ağustos fiyat hareketleri

BCH/USD paritesi sabah saatlerinde gösterdiği son sıçrama ile kendisini 530 – 540 dolar bandına sokmaya çalışıyor. 530 dolar özellikle saatlik grafikte 200 basit hareketli ortalamasının bulunduğu seviye olduğu için sağlam bir direnç noktası olarak görülüyor. Alt tarafta ise 200 HO’ya oldukça yakın seyreden, 100 basit saatlik hareketli ortalaması 527 dolar seviyesinde olup, dinamik bir destek görevi görüyor.

Olumlu senaryoda Bitcoin Cash yükselişine devam edip, 100 HO’nun bu hafta 200 HO üzerine çıkması durumunda BCH’nin daha yüksek fiyatları hakkında konuşabiliriz.

Fakat kazanımların hızlanması için BCH’nin dolar karşısında 530 – 540 dolar bandını kararlı bir şekilde geçmesi gerekiyor. Yine de son fiyat hareketlerinin Ağustos ortasında başlayan düşüşün yavaşladığına dair sinyaller verdiğini görüyoruz. Düşüş özellikle 515 dolar çizgisinde durmuş durumda.

BCH/USD paritesi ise bu seviyeden bir çıkış noktası arayışında bulunuyor. Bu bağlamda ilk olarak 530 dolar sağlam bir direnç oluştururken, geçilmesi halinde 540 dolar önemli bir seviye olarak karşımıza çıkacaktır.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler ne diyor?

Son yükseliş ile beraber saatlik MACD olumlu bir görünüme girerken, stokastik aşırı alım bölgesinde bulunuyor. RSI 58 seviyesinde seyrederken güçlü bir trend başlangıcına işaret eden CCI 162 seviyesinde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin