IOTA şirketinde para tükeniyor: Kriz yaşanır mı?
IOTA şirketinde para tükeniyor: Kriz yaşanır mı?

Artık Komodo (KMD) ve IOTA (MIOTA) Avusturya postanelerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi yatırımcılarının popüler talebi nedeniyle, kripto para borsası Bitpanda yakın zamanda platformuna Komodo (KMD) ve IOTA (MIOTA) tokenlerini eklediğini duyurdu. Kripto paralar sırasıyla 12 ve 14 Haziran’da borsada listelendi. Ayrıca artık IOTA (MIOTA) Avusturya Postanesi şubelerinden de satın alınabilecek.

Artık IOTA (MIOTA) Avusturya postanesi şubelerinden satın alınabilir

Bitpanda, Avusturya merkezli bir kripto para borsası platformu. 2014 yılında kuruldu ve daha önce Coinmal kripto para birimli cüzdan ve takas platformu olarak biliniyordu. Bitpanda, IOTA ve KMD’den başka platformunda; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash ve Dash gibi kripto paraları da destekliyor.

Bitpanda ekibinin yeni yaptığı bir açıklamada, hem KMD hem de MIOTA’nın çeşitli Avusturya postanesi şubelerinde nakit olarak satın alınabileceğini belirtiyor. Bu uygulama ülke genelinde 400’den fazla postanede kullanıma sunuldu. Yatırımcılara, kripto para birimi satın alma işleminin tamamlanabildiği ve kripto paraların Bitpanda cüzdanıyla bütünleştirileceği bir e-posta kimliğine sahip olması tavsiye ediliyor.

Komodo ve IOTA fiyatında son durum

Bitpanda, Euro, ABD doları, İngiliz Sterlini ve İsviçre Frangı gibi çeşitli para birimlerini destekliyor. IOTA Token’in kurucu ortağı Dominik Schiener konuya yönelik şunları söyledi:

Bir daha ki sefere Viyana’da olduğumda postaneden bazı IOTA’ları satın alacağım. Büyük iş Bitpanda takımı.

IOTA (MIOTA) fiyat grafiği
IOTA (MIOTA) fiyat grafiği

IOTA şu anda %3,5 oranında artışla 1,01 dolardan işlem görüyor. IOTA yazım sırasında 2,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor.

Komodo (KMD) fiyat grafiği
Komodo (KMD) fiyat grafiği

Komodo ise yazım sırasında %0,24 oranında artışla 1,6 dolardan işlem görüyor. Komodo şu anda 167 milyon dolarlık piyasa değeriyle 61. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin