Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 24 Ağustos fiyat görünümü: BCH 530 dolar engelinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 24 ağustos fiyat hareketlerine ışık tutabilecek önemli seviyeleri şu şekilde belirledik:

  • Bitcoin Cash dün 515 dolar seviyesinde sağlam bir destek oluşturdu.
  • 515 dolar desteğine tutunabilen BCH yeni gün başlangıcı ile beraber hafif bir yükseliş ile 530 dolar direncini test etmeye başladı.
  • Bitcoin Cash dünkü fiyat hareketlerine bir türlü yükseliş gösteremeyince 100 saatlik basit hareketli ortalamasının 200 saatlik HO altına indiğini gözlemledik.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketleri ile dolar karşısında yüzde 1,41 oranında kazanım sağlarken, Bitcoin karşısında fiyatı hemen hemen stabil kaldı.

Bitcoin Cash 24 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin Cash dün gerçekleşen düşük hacimli işlemlerde grafikte de görüldüğü üzere birçok defa 515 dolar desteğine tutunmayı başardı. Bu seviyede oldukça mücadele veren Bitcoin Cash alıcıların ağır basması ile 530 dolar seviyesi kapısına dayanmış oldu.

Diğer yandan BCH’ ye daha geniş perspektifte baktığımızda ana trendin düşüş eğilimli olduğunu görüyoruz. Kaldı ki 18 Ağustos 610 dolar zirvesi sonrası düşüş trendine giren Bitcoin Cash’in sonraki zirveleri 580 dolar ve 565 dolar olarak düşen bir grafikte görüldü.

Yaklaşık bir haftalık son görünümdeki dip seviyeleri ise sırasıyla, 540, 530 ve son olarak da 515 dolar olarak belirlendi. Bu düşüş eğilimi saatlik hareketli ortalamalara da yansıyarak son fiyat hareketlerinde 100 HO’nun 200 HO altında kalmasına neden oldu.

Şimdi ise bu hareketli ortalamalar, Bitcoin Cash için kısa vadeli bir direnç seviyesi olarak konumlanmış durumda. Yaklaşık 530 dolar ve 540 dolar seviyelerinde bulunan bu noktaların yukarı yönlü geçilememesi halinde BCH fiyatı yeniden 515 dolar desteğini test edebilir. Bu seviyelerin aşılması halinde ise genel trendin pozitife dönmesi için BCH/USD saatlik grafiğinde görülen ana düşüş trendini yukarı yönde kararlı bir şekilde kırması gerekiyor.

BCH için önemli teknik göstergeler ise oluşan fiyat hareketlerine göre henüz bir sinyal vermeyip, nötr bir görünüme sahipler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin