bitcoin cash 21 haziran
BCH/USD yükseliş eğilimi sürüyor

Bitcoin Cash 21 Haziran fiyat analizi: BCH/USD yükseliş eğilimi sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 21 Haziran fiyatı ile ilgili kritik noktaları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash fiyatı 865 dolar seviyesinde destek bularak ABD doları karşısında geri dönüş gösterdi
  • BCH/USD saatlik grafiğinde dünün dikkat çekici hareketi ise 880 dolar seviyesinin sorunsuz geçilmesi oldu.
  • Parite bu yukarı yönlü hareketi ile 908 dolar direnç seviyesini geçmek için girişimde bulunabilir
  • Bitcoin Cash kendisine 850 dolar üzerinde iyi bir destek buldu ve dolar karşısında toparlanma gösterdi. BCH/USD’nin yukarı yönlü hareketi devam ediyor ve 900-910 dolar direncinin kırılması bekleniyor.

Bitcoin Cash 21 Haziran fiyat eğilimi

880 dolar seviyesi altındaki bir düzeltme sonrası, Bitcoin Cash’in dolar karşısında destek bulduğunu söyleyebiliriz. BCH fiyatının 865 doları test etmesinden sonra alıcıların piyasaya girerek, kayıpları engellediğini gördük. Dahası kısa vadeli 925 dolar ve 825 dolar tepe ve dip seviyeleri baz alınarak belirlenen Fibonacci düzeltme seviyelerinden Fib 61,8 seviyesi önemli bir destek noktası olarak çalıştı. Böylelikle temiz bir yükseliş görülen BCH/USD paritesinde fiyatın 880 dolar direnci üzerine sıçradığını görmüş olduk.

Yükseliş boyunca, fiyat fib 50 seviyesini de sorunsuz geçmiş oldu. Son fiyat hareketinin pozitif olduğu paritede 900 doların üzerinde kazanımlar artabilir. Alıcılar için ise ilk engelin 908-910 dolar kısa bandında olabileceğini tahmin ediyoruz. Bu seviyelerde takip edilmesi önerilen bir nokta ise fib 76,4’e denk gelen 911 dolar olacaktır. 911 dolar fiyatının aşılması haline ise yükselişin önü 920 dolar seviyelerine kadar açık gözüküyor.

Grafiğe baktığımızda 880 dolar ve saatlik 100 basit hareketli ortalama üzerinde elde edilen desteği açıkça görebilirsiniz. BCH/USD paritesi için önemli teknik göstergelerin son durumlarına baktığımızda;

Saatlik MACD: Yükseliş bölgesinde

Saatlik RSI: 50 seviyesinin üzerinde

Ana destek seviyesi: 880 dolar

Ana direnç seviyesi: 910 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin