Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 20 Ağustos fiyat görünümü: Kritik kırılma düşüşü hızlandırır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 20 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli detaylar şu şekildedir:

  • Bitcoin Cash hafta sonu hareketlerinde son yükselişi sonrası 600 dolar seviyesini gördü.
  • 600 dolar seviyesinde satıcılar ile karşılaşan BCH düzeltmesi 200 HO’ya denk gelen 540 dolarda sınırlı kalmıştı.
  • Sonrasında gelen fiyat dalgalanmaları BCH’nin bir üçgen formasyonuna girmesini sağladı.

Bitcoin Cash fiyatı yazım esnasında son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 2,24 oranında değer kaybı yaşarken Bitcoin karşısında ise yüzde 2,96 oranında bir kayıp yaşıyor.

Bitcoin Cash 20 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin Cash fiyatı hafta sonu yükselme eğilimi göstermesine rağmen 580 dolar direncini geçemeyerek hafta başlangıcına düşüş ile başladı. Yaşanan son düşüş hareketi Bitcoin Cash’in oluşturduğu üçgen formasyonunu aşağı yönlü kırmasına neden oldu. BCH/USD saatlik grafiğinde de görüldüğü üzere oluşan üçgen formasyonu aşağı yönlü kırılması ile birlikte BCH’nin düşüşü hız kazandı ve fiyat 535 dolar seviyesine kadar geriledi.

Öte yandan hafta sonuna kadar süren yükseliş eğilimi saatlik grafikte 100 HO’nun 200 HO’yu aşağıdan yukarı doğru kesmesini sağladı. Her ne kadar bu durum yükselişin devamı için olmuş bir sinyal olsa da bugün gelen satışlar BCH fiyatının kritik hareketli ortalama değerlerini test etmesini sağlıyor.

Yazım itibarıyla 546 dolarda olan BCH eğer hareketli ortalamaların üzerinde kalmayı başarırsa, yükseliş eğilimini kaldığı yerden sürdürebilir. Aksi halde 200 HO’nun şu an konumlandığı 546 dolar seviyesinin altında bir gün kapanışı gelirse, BCH’ de kayıpların artacağını görebiliriz.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergelerden saatlik MACD son düşüş ile beraber sat sinyaline dönmüş gözüküyor. Diğer öncü göstergelerden stokastik aşırı satım bölgesine yerleşmiş durumda iken göreceli güç endeksi (RSI) 38 seviyesi ile zayıf görünümü yansıtıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin