bitcoin cash 26 Eylül
Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

Bitcoin Cash 18 Ağustos fiyat görünümü: Yükseliş sonrası ilk düzeltme görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 18 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash güne yükseliş ile başlayarak fiyatını 600 doların üzerine kadar çıkardı.
  • Gelen yükseliş sonrası düzeltme hareketi BCH fiyatının 570 dolar desteğine kadar düşmesine neden oldu.
  • Yükselişin devamı için 570 dolar desteğinin çalışması oldukça önemli.

Bitcoin Cash 24 saatlik zaman diliminde yazımız yayına hazırlanırken dolar karşısında yüzde 7,27 oranında değer kazanırken, Bitcoin karşısında yüzde 6,78 oranında artış sağladı.

Bitcoin Cash 18 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin Cash 14 Ağustos tarihinde 480 dolar dip seviyesinden başlattığı yükseliş hareketini 600 doların üzerine kadar taşımayı başararak bu süre zarfında yaklaşık yüzde 27 oranında prim sağladı.

Hafta sonuna girildiğinde yükseliş trendini hızlandıran Bitcoin Cash 600 dolar psikolojik direnç seviyesine tutunamayarak bir gerileme yaşadı. An itibarıyla bu düzeltme hareketi yaşanırken, fiyatın daha önce önemli direnç seviyesi olarak çalışan 570 dolar seviyelerinde olduğunu görüyoruz.

BCH 570 dolar olarak belirlenen destek seviyesine tutunmayı başarabilirse yükselişini devam ettirebilir. Aksi bir durumda Bitcoin Cash için sırasıyla 545 dolar ve 530 dolar destek seviyeleri takip edilecektir.

Bitcoin Cash yükseliş hareketini devam ettirmesi durumunda ise ilk etap BCH/USD saatlik grafiğindeki 100 basit hareketli ortalama ile 200 hareketli ortalamaların konumların takip edilecektir. 100 HO’nun 200 HO’yu aşağıdan yukarı kesecek bir fiyat seviyesine gelinmesi yukarı yönlü kazanımların artışını hızlandıracaktır.

BCH için önemli teknik göstergelere baktığımızda ise son düzeltme hareketi ile saatlik MACD negatif görünüme döndüğünü görüyoruz. Yeni yükseliş teyidi için ise MACD “0” seviyesinin üzerine çıkmasını beklemek faydalı olacaktır.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Bunun yanında son düzeltme hareketi stokastik osilatörünün de hızlı bir şekilde aşırı satım bölgesine dönmesine neden olduğu görülüyor. Olası bir tersine dönüş için yine stokastik göstergenin bu bölgeden çıkış noktası takip edilmeli. RSI 50 seviyelerinde olup yatay bir görünüm vermekte olup CCI oluşan kısa düşüş trendinin zayıf olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin