Kripto para madenciliği taban fiyatları ekipmanlara göre değişiyor
Kripto para madenciliği taban fiyatları ekipmanlara göre değişiyor

Kripto para madencilik şirketine bomba tehdidi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cumartesi günü gürültü ile “barışı sabote etmek” gerekçesiyle Norveç merkezli bir kripto para madencilik şirketine bomba tehdidi gönderildi.

Kripto para madencilik şirketi Kryptovault bomba tehdidi aldı

Norvaç’te bir dizi şehirde bulunan kripto para madencilik şirketi Kryptovault, şirketin çalışmalarıyla ilgili yerel basında çıkan haberin ardından tehditler aldığını bildirdi. Bomba tehdidi şu sözlerle yapıldı:

Eğer kripto madenciliğini genişletiyor ve ülkeyi gürültü ile dolduruyorsanız, o zaman barışı sabote edeceksiniz. Sizi bazı patlayıcılar göndermekle tehdit ediyorum.

Kryptovault genel müdürü Gjermund Hagesaeter, verdiği bir demeçte tüm meseleyi çok ciddiye aldığını bu nedenle de bomba tehdidinin alınmasının ardından polisin hemen bilgilendirildiğini ve çalışanların görevlerine devam ederken daha fazla ihtiyatlı olmaları konusunda uyarıldığını söyledi.

Madencilik giderek daha kârlı bir hale geliyor

Yerel sakinlerin Kryptovault’ın madencilik operasyonlarının ses seviyesi konusundaki şikayetleri, daha öncede  oldu. Kryptovault, devam eden bu sorunu gidermek amacıyla Haziran ayında Dale şehrindeki komşularıyla danışma toplantıları düzenledi. Hagesaeter, konuya yönelik şunları söyledi:

Tehdit polise bildirildi ve meseleyi çok ciddiye alıyorlar. Ayrıca polisten başka herhangi bir işlemin yapılmasının gerekip gerekmediğinin değerlendirmesini istedik. Follum’daki tesis, çitle çevrili bir alanda yer alıyor, bu yüzden herhangi bir saldırganın erişmesi zor olur ama Dale’deki tesis için bu çok daha kolay, bu nedenle oradaki herkesi dikkatli olmaları için uyardık.

Madencilik, Bitcoin gibi kripto varlıkları için artan tüketici talebi göz önüne alındığında, dünya çapında özel işletmeler için giderek daha kârlı bir hale geliyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin