XRP
11 Aralık XRP fiyat analizi: XRP yeni bir yön arayışında

XRP 17 Ağustos fiyat görünümü: XRP için kritik seviye 30 sent

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 17 Ağustos fiyat hareketleri için önemli seviyeleri şu şekilde özetledik:

  • XRP 25 sentten başladığı yükseliş hareketi dalgalı bir seyirle de olsa sürdürüyor.
  • Kısa vadeli mevcut yükseliş trendi ile XRP fiyatı 30 sent psikolojik direnç seviyesini yeniden test ediyor.
  • XRP’nin 28 sent civarındaki direnç seviyesini geçmesi ve saatlik grafikte 200 HO üzerinde kalması olumlu bir hareket olarak algılanabilir.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 5,66 oranında değer kazanırken, Bitcoin karşısında ise yüzde 3,31 oranında değer artışı kaydetti.

XRP 17 Ağustos fiyat analizi

XRP’nin bugün için en kritik amacı 30 sent üzerine çıkmak olacaktır. Son 48 saat içerisinde bu seviyeyi geçmek için 2 kez hamle yapan XRP’nin 30 sentin hemen üzerinde satıcılar ile karşılaşarak, fiyatının geri çekildiğini görüyoruz.

Mevcut fiyat görünümünde pozitif bir resim veren XRP, eğer bu denemesinde 30 sent barajını aşabilirse kazanımlarını hızlandırabilir. Diğer yandan XRP/USD saatlik grafiğinde belirlediğimiz yükselen eğimli çizgi,  XRP için önemli bir destek noktalarından oluşuyor. Bu yükseliş trendinin hemen altın ise sırasıyla 0,2913 seviyesinde 200 HO ve 0,2835 seviyesinde 100 HO ulunuyor. Bu seviyelerde XRP fiyat hareketleri bir diğer destek noktaları olacaktır.

Öte yandan 30 sent geçilip yükselişin devamı için 100 HO’nun 200 HO’yu aşağıdan yukarı doğru geçme hareketi oldukça önemlidir.

XRP/USD için önemli teknik göstergeler

XRP için önemli teknik göstergelere baktığımızda ise MACD düşük hacimli de olsa pozitif bir görünümünü işaret ediyor. Stokastik yönünü kuzeye çevirmiş ve henüz alımların doyum noktasına ulaşmadığını gösteriyor. Stokastik osilatörüne göre bir miktar daha alış gelebilir. Bunu RSI 60 seviyesine yakın konumu ile destekliyor. Trend gücünü gösteren CCI ise 97 seviyelerinde olup, XRP/USD paritesinin yukarı yönlü hareketinin daha da güçlenebileceğine işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin